FOTBAL  »  Superliga  »  PLECĂRI

A început curățenia la ultima clasată din Liga 1 » FC Voluntari s-a despărțit de 6 jucători + alți 5 urmează să plece

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 10:01

FC Voluntari a terminat anul 2018 pe ultima poziție în clasamentul primului eșalon, cu doar 12 puncte, o zestre care nu reduce însă în totalitate speranțele de rămânere în prima ligă.

Parcursul modest al echipei i-a determinat pe conducătorii grupării să renunțe la serviciile a cinci jucători: Bogdan Moldovan, Ivan Zgrablic, Andrei Ionescu, Alexandru Ciucur și Ivan Sesar nu mai fac parte din lotul antrenat de Cristiano Bergodi.

Împrumutat la o divizionară secundă, Metaloglobus București, Alphousseyni Sane a rămas și el fără angajament.

"Am pierdut foarte multe puncte pe finaluri de partidă. Cred că am fi fost pe o poziție liniștoare dacă nu dădeam dovadă de naivitate în multe partide. Vom aduce cu precădere jucători străini, din Italia și Spania, pentru a completa un lot capabil să mențină FC Voluntari în primul eșalon", a precizat Robert Gherghe, directorul executiv al ilfovenilor, la Sport Total FM.

Cei șase jucători plecați nu sunt singurii care vor părăsi echipa în iarnă, lor urmând să li se adauge alți cinci fotbaliști.

Până la reunirea echipei, tehnicianul Cristiano Bergodi speră să aibă lotul completat în proporție de 90%.

Vezi și: Programul complet al etapei cu numărul 22, prima din 2019

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  30 Decembrie 2018, 12:34

Iarna nu-i ca vara !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează