FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

A început războiul între FCSB și Viitorul » Echipa lui Hagi se ia de un oficial roș-albastru: "Să caute cauzele la ei"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 15:40

Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, a reacționat după ultima declarație a lui Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, care afirma că "Fotbaliștii Viitorului au foame de bani și foame de Steaua".

"Considerăm total inoportună o astfel de declarație a unui oficial al FCSB chiar înaintea meciului direct dintre cele două formații, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Chiar dacă politica clubului este de a forma și de a vinde jucători, nu este normal să existe astfel de discuții înaintea unui meci oficial.

Avem jucători cu o cotă foarte bună, suntem pentru al treilea an consecutiv în play-off și suntem interesați să transferăm jucători la orice club (din țară sau din străinătate) care ne transmite oferte interesante, atât pentru clubul nostru, cât și pentru jucători.

Nu am intrat, însă, niciodată, în negocieri referitoare la un transfer în timpul desfășurării sezonului fotbalistic, mai ales cu una dintre competitoarele noastre. Cât privește afirmația potrivit căreia "jucătorii care impresionau la Viitorul nu mai au același randament la noi“, credem că oficialul fecesebist trebuie să caute cauzele în altă parte și nu în ,,foamea de bani“ a acestora", se arată într-un comunicat scris pe site-ul Viitorului.

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  06 Martie 2018, 07:32

CE ESTE IN REALITATE TOVARASUL C>BIVOLARU IN RAPORT CU DUCKADAM?HELMUT ESTE CEL ASEZAT PE SOCLU STATUIEI CARE-L REPREZINTA IAR ACEST BIVOLARU ESTE O PIETRICICA ARUNCATA DE CINE IN JURUL STATUEI!!!!POATE PRICE CAT DE MIC ESTE!!!!!

113057495799230
Dorin Dorin  •  05 Martie 2018, 21:11

vrajeala aruncata in ochii opiniei publice jocurile de culise sunt deja facute satelitul lui fcsb va sta oricum capra ,nu ne mai aburiti cu echipa fenomen !

craiovenis
craiovenis  •  05 Martie 2018, 18:01

Pai cei de la Viitorul s-au prostit la FCSB dupa ce au luat titlul... Cei de la Astra s-au prostit la FCSB dupa ce au luat titlul... Nu cumva personalul tehnic ,antrenorii, medicul, preparatorii fizici ai FCSB sunt la fel de incompetenti ca si patronul? Sau poate si mai incompetenti ca el... Ca de puscariasi stim ca exista!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează