FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

A murit Ionuț Popa! Reacție emoționantă la GSP Live: „Chiar e o tragedie! Am avut clinciuri cu el, dar era un suflet fantastic”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 10:19 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 11:49

Vestea morții lui Ionuț Popa a întristat lumea fotbalului românesc. Invitat la GSP Live, Ilie Stan, 52 de ani, fost jucător și antrenor la Steaua, a aflat în direct că „Popică” a încetat din viață. 

Acesta și-a adus aminte cu nostalgie de prietenia cu Ionuț Popa și de vremurile în care l-a înfruntat pe acesta în calitate de adversar. 

„Dumnezeu să-l ierte. Chiar este o tragedie. Îl știam foarte bine, tot timpul țineam legătura cu el, mai ales în periaoda în care eram la UTA. Am avut câteva clinciuri cu el în perioada în care el era la Jiul Petroșani, iar eu eram la UTA. Avea un suflet fantastic, era un om și un antrenor desoebit. Păcat! Dumnezeu să-l odihnească”, a spus Ilie Stan, la GSP Live.

Ciprian Marica: „O pierdere grea pentru fotbalul românesc”

„Condoleanțe familiei! E un moment greu, e o pierdere pentru fotbalul românesc. Era carismatic, îți plăcea să-l asculți. Iubea fotbalul și trăia pentru fotbal. Sper că familia va reuși să treacă peste acest moment. De multe ori când văd un antrenor, mă gândesc dacă mi-ar plăcea să lucrez cu el. Mi-aș fi dorit să lucrez cu Ionuț Popa, punea foarte multă energie pozitivă în ceea ce făcea” - Ciprian Marica, la Pro X

„N-am știut. L-am sunat acum două săptămâni, am vrut să vorbesc cu dânsul, am vrut să-l îmbărbătez. Apoi, am auzit că a fost internat în spital. O veste tristă” - Marius Șumudică, la Pro X 

„Condoleanțe familiei! A fost unul dintre antrenorii emblematici ai României. L-am cunoscut personal. A primit o veste grea în urmă cu doi ani și nici medicii n-au putut să-l ajute în această boală cruntă. Pierdem încă un om valoros din lumea fotbalului. Sunt trist” - Cosmin Contra, la Pro X

Ionuț Popa a murit în această dimineață

Ionuț Popa, unul dintre cei mai carismatici antrenori din fotbalul românesc, a încetat din viață astăzi, la vârsta de 67 de ani.

Acesta se confrunta de mai bine de un an cu grave probleme de sănătate, iar pe 9 iunie a intrat în comă după ce a suferit un stop cardiorespirator. În această dimineață, Ionuț Popa a suferit un alt stop cardiorespirator, care, din păcate, i-a fost fatal, scrie specialarad.ro. Acesta era internat la secția ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad.

Ionuț Popa a antrenat de-a lungul carierei la UTA, FC Bihor, Jiul Petroșani, Poli iași, CS Mioveni, Șoimii Pâncota, ACS Poli și UTA

A murit Ionuț Popa! Unul dintre cei mai carismatici antrenori din Liga 1 a încetat din viață azi, la 67 de ani

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
magicasteaua.
magicasteaua.  •  26 Iunie 2020, 01:01
Postat de Con Dasca pe 25 Iunie 2020, 11:07

Dumnezeu sal ierte și sal odihneasca in pace . Deabea așteptăm sa aibă interviul după meci sa aud glumele lui . Rușine domnule Gigi ca vati laudat cal ajutați . Chiar merita ajutat acest om .

bai ***,becali a vrut sa il ajute dar nu se mai putea face operatia respectiva. chiar popa a confirmat asta atunci. daca si acum joci murdar cand a murit un om. chiar imi este scarba de tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

123933885588721
Con Dasca  •  25 Iunie 2020, 11:07

Dumnezeu sal ierte și sal odihneasca in pace . Deabea așteptăm sa aibă interviul după meci sa aud glumele lui . Rușine domnule Gigi ca vati laudat cal ajutați . Chiar merita ajutat acest om .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează