FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Becali: "Mi-a zis să îl transfer că dă gol cu Sporting" » Cum a făcut FCSB ultimul transfer

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2017 13:26

FCSB și FC Botoșani au ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului de 27 de ani, Cătălin Golofca, transfer anunțat în exclusivitate de GSP.ro

Becali, care a plătit 400.000 de euro pentru 40% din drepturile federative al lui Gofolca, a dezvăluit cum a negociat cu Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, și a apus că jucătorul l-a sunat și i-a cerut să îl transfere.

"După acest transfer, Iftime trebuie să fie mulțumit, că el a luat banii. Eu o să fiu mulțumit când o să văd ce joacă Golofca la Steaua. Iftime mi-a zis că jucătorul face 1 milion de euro și i-am dat dreptate. Dar i-am zis că vreau 30% din el. Și îi dau 300.000 de euro.

După aceea m-a sunat Golofca. Mi-a zis «Ia-mă de aici că dau gol dacă mă bagi. Marchez cu Sporting Lisabona». M-a impresionat și am vorbit iar cu Iftime și i-am spus că dau 400.000 de euro pentru 40%.

I-am spus să mi-l dea împrumut, că îl vând pe 3 milioane de euro. Pun clauză că-l vinde Iftime când vrea. Eu nu vreau bani pe Golofca. Are 27 de ani. Vreau să-l am în lot. Mi-a zis Iftime că l-am încuiat.

Băiatul și-a făcut bagajele și a plecat. Vrea bani și glorie. De aici poate pleca în străinătate. Am insistat pentru că Dică a zis că vrea un jucător rapid. Vreau să-i fac toate poftele. Avem nevoie de viteză ca să-i surprindem pe adversari pe contraatac", a spus Becali la TV Sport ro.

Citește și: FCSB a cedat un jucător în Liga 1 » Va juca la o formație din vârful clasamentului

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
haideusicfr
haideusicfr  •  08 August 2017, 11:02
Postat de florisking pe 07 August 2017, 19:38

e ,,tatal panglicarilor,, si e si prietenul frf-ului.....face cartile prin campionatul asta mizerabil...

Cam asa.Cand vor pun bete in roti tuturor.Doar cand joaca cu Steaua spun ca n-au bani ,ca ceilalti sunt profesionisti , echipa mare ,etc .Un circ asta e!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 August 2017, 00:59

Dracu` sa-i mai inteleaga pe astia?! acu` 2 zile nea iftimie facea misto de becali ca e prea sarac el pentru golofca si ca nu il da si acu` se pupa si in.cur.ajeaza!

florisking
florisking  •  07 August 2017, 19:38

e ,,tatal panglicarilor,, si e si prietenul frf-ului.....face cartile prin campionatul asta mizerabil...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează