FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A rupt tăcerea după 10 ani! Dezvăluirile dinamovistului care a fredonat „Steaua e numai una”: „Mi s-au tăiat picioarele, era revoluție în «Ştefan cel Mare»”

Cristi Pulhac, în dreapta
Cristi Pulhac, în dreapta

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 17:55

Ajuns la 34 de ani, fostul dinamovist Cristi Pulhac a rememorat întâmplarea din noiembrie 2008 în care a fost prins fredonând o manea dedicată Stelei alături de colegii Gabi Torje și Adrian Ropotan. 

„Îmi pare rău de ce s-a întâmplat atunci, cu maneaua. Nu avea nimeni nicio vină, eram în casă, nu am ieşit în oraş. Eram tineri. Am băut şi noi un şpriţ. S-au ascultat toate genurile de muzică şi toate imnurile. N-ai cum să spui că imnul Rapidului nu-ţi place, e un cântec frumos. Şi al Craiovei e frumos”, a povestit Pulhac.

Fotbalistul e de părere că videoclipul a ajuns în presă prin intermediul unei tinere care se afla alături de ei la petrecere: „Atunci, era o domnişoară cu încă un băiat. Noi eram la ziua lui Gabi Torje, erau prietenii lui. Fata aceea s-a dus la cineva spre dimineaţă şi acel cineva ori era din galerie ori lucra prin jurnalism”, a mai spus Pulhac. 

Pulhac: „Zici că eram la revoluție în «Ştefan cel Mare»”

În plină ascensiune la Dinamo în acea perioadă, Pulhac a povestit că a trăit un adevărat calvar după ce filmarea a devenit virală. 

„Mi s-au tăiat picioarele, îmi suna telefonul până am rămas fără baterie. Mă suna toată lumea, am răspuns la persoanele din club, impresarilor. Toţi am fost afectaţi în momentul acela.

Orice greşeală se poate repara, eu am încercat să o repar prin teren. Nu m-am declarat niciodată stelist, nu eram «cal troian». Zici că eram la revoluţie în «Ştefan cel Mare», era plină toată strada de suporteri, dar până la urmă s-a discutat cu ei. Cei din conducere le-au spus că suntem tineri, că mai meritam o şansă”, a declarat Cristi Pulhac, potrivit Pro Sport. 

Vezi și: VIDEO Iubita unui titular de la FCSB, vedetă într-o manea cântată de Florin Salam

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  29 Ianuarie 2019, 13:45
Postat de ang3ldev1l pe 29 Ianuarie 2019, 02:27

Taci ma pacaliciule ca te faci de ras. Becali putea sa tina si drapeul Germaniei naziste, nu ne reprezinta, e doar un cioban nu antrenor sau fotbalist, pe cand jucatorii aia de cantau cu patos despre Steaua, va reprezentau clubul in teren cu varf si indesat.

cate tricouri de echipe au imbracat cei din poze si cate imnuri ale altor cluburi uascultat?dar patronul fcsb-ului cate echipe a finantat ?jucatorii azi sunt maine gata cu contactul dar patronul baga bani si e reprezentantul NR 1 al clubului ..dar ce zici de mm-care balacarea fcsb-ul cand era oficial al altor cluburi ,sau legenta Dan Petrescu emblema stelei care a facut junioratul si dupa senioratul l steaua ..acesta PUPAND CU FOC SIDRAGSTE STEAGUL RAPUDULUI .eeeeee cum e metre ,care e pacaliciu ?

balauru48
balauru48  •  29 Ianuarie 2019, 12:39

Un prost mai mare ești chiar tu! Nu te mira.

aress123
aress123  •  29 Ianuarie 2019, 11:28
Postat de hells_angels_buc pe 29 Ianuarie 2019, 10:30

Bah tu esti prost ??? Unde am zis eu ca fcsb este steaua ?? Bai ratatule nu o mai cauta cu mine ca s-ar putea sa o gasesti !! ***

Nu credeam ca exista prosti msi mari decst herman...dar tu esti dovada vie ca exista....::::))) ce sa gasesc de la tine, postac ? Viteazule, intai invata cum se deschide o poarta, ca mai e putin si incepe campionatul looserilor in playout.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează