FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A semnat și a plecat în vacanță! De ce Bratu nu are un om important la antrenamente

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 18 iunie 2018 12:00

Fundașul Giorgos Katsikas, 28 de ani, a mai primit 6 zile de vacanţă suplimentare după ce şi-a prelungit acordul cu Dinamo.

Prelungirea contractului cu Giorgos Katsikas a rezolvat problema în centrul defensivei. "Câinii" au demarat deja pregătirile de pe 14 iunie, iar echipa de deja la Săftica într-un stagiu centralizat de antrenamente. Doar că fundaşul elen încă n-a revenit la echipă. Se distrează tocmai în Africa de Sud alături de coechipierul şi de prietenul său, May Mahlangu. Este acolo de mai bine de o săptămână, iar grecul a fost învoit suplimentar.

"În momentul în care s-a vorbit despre programul echipei, nu se ştia că Giorgos va semna prelungirea. După ce s-au făcut actele, ne-a anunţat că şi-a luat bilete, că are nevoie de vacanţă, ne-a explicat situaţia, că e în Africa alături de Mahlangu, am înţeles şi mai are vacanţă până marţi. De miercuri reîncepe munca. O să recupereze el zilele pierdute. Bine că se leagă relaţiile între colegi", au explicat dinamoviştii. Un alt întârziat la pregătiri, croatul Palici, a revenit la Bucureşti în weekend.

9.000 €este noul salariu lunar al grecului în Ştefan cel Mare

3 goluri a marcat Katsikas în primul sezon în 30 de meciuri pentru Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  18 Iunie 2018, 12:37

Deci, Katsikas e in vacanta inca 6 zile dar Mahlangu nu e ? :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează