FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

A spart gheața în play-off! Ivan, gol după 950 de minute în Liga 1! Din ce clasament al rușinii a reușit să iasă

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 21:02

Dorit la nivel declarativ de Espanyol, Sampdoria, Genoa, Napoli, Torino, Bruges și chiar Barcelona, Ivan nu reușea să mai înscrie în ultima vreme.

Ultimul gol pe care Ivan l-a marcat a fost pe 4 februarie, într-un joc cu FC Voluntari. Până la cel de astăzi, cu Dinamo. 

Atacantul care a înscris în minutul 13 al meciului a reușit să spargă gheața după 950 de minute.

Ivan era ultimul atacant al unei echipe de play-off care nu reușise să înscrie în aceste jocuri.

Pleacă în vară?

Atacantul de 20 de ani e decis să plece de la Universitatea în vară: "Plec, nu cred că o să mai apuc să joc pe noul stadion. Dacă nu eram sigur că putem să cucerim un trofeu în acest sezon, eram deja plecat de la Craiova!". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1335372456491245
Adrian Sendulescu  •  22 Aprilie 2017, 22:33

Sunt suporter al Craiovei dar Ivan sigur va juca din vara la barcelova,real madrim,bayerd munchen sau chaelsea...adevarat,sunt echipele satelit ale craiovei...ma apuca rasul cu asta,in afara de baluta,screciu si mateiu restul sunt slabi...poate pe viitor vom avea si antrenor.

lionforever
lionforever  •  22 Aprilie 2017, 21:50

Golul lui băluță trebuia sa o lase în poarta Ivan nu are niciun merit la gol .

randoom_._
randoom_._  •  22 Aprilie 2017, 21:31

cum sa spuna asta ca pleaca in strainatate la o echipa cat de cat buna,cand asta a fost zero barat in ultimul an. wtf? si a jucat tot timpul titular,nu poti sa spui ca nu a fost titular.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează