FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Acuze dure ale jucătorilor după ultima victorie: "Vine Paștele! Avem nevoie de bani!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 12:45

CSMS Iași a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-1, însă fotbaliștii ieșenilor sunt nemulțumiți din cauza restanțelor salariale. Fotbaliștii sunt într-o situație gravă și n-au mai rezistat, ieșind să facă totul public. 

Gabriel Bosoi este unul dintre jucătorii care au ieșit să spună lucrurile după meciul cu Botoșani. 

"Mă bucur că am înscris și că am învins Botoșani, într-un derby al Moldovei. Ne-au dominat în repriza secundă, dar, din fericire, totul s-a încheiat cu bine.

Mă bucur că am rămas pe primul loc în play-out. Mister a reușit să găsească formula cea mai bună, suntem singura echipă neînvinsă din play-out și ne dorim să prelungim seria.

E o situație gravă din punct de vedere financiar. Avem restanțe mari: 10 luni de chirii, se fac și 3 luni de salarii.

Sper ca autoritățile locale să vină alături de noi și să se țină de cuvânt. Vine Paștele și avem mare nevoie de bani", a spus Gabriel Bosoi la Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jalabert
jalabert  •  09 Aprilie 2017, 15:01

prunea e de vina. in loc sa caute un investitor pentru echipa s-a obisnuit sa stea pe 10.000 euro. sa va dea desteptul de prunea bani. capusarea iesenilor s-a terminat.

andrei.f
andrei.f  •  09 Aprilie 2017, 14:25

Salariile sunt prea mari faţă de posibilităţile primăriei care a cerut înjumătăţirea lor. Cum să plăteşti pe Prunea, din bani publici, cu un salariu de 10.000 euro pe lună ? Preşedintele ţării e departe de acest salariu !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează