FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adevărul motiv pentru care Alibec a căzut în dizgrație la FCSB: "I-a spus lui MM cuvinte impardonabile"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 21:11

Florin Lovin, impresarul lui Denis Alibec, știe calea prin care atacantul de 27 ani și-ar putea reabilita situația ingrată în care se află la FCSB: reconcilierea totală față de Nicolae Dică și MM Stoica, personaje cu care s-a contrat dur în prima parte a sezonului. 

"Cred că Denis nu a fost susţinut în acestă jumătate de an şi acesta e unul dintre motivele prestaţiei lui. E clar că Alibec a greșit față de Dică și Meme, dar dacă te aşezi la o masă şi îţi ceri scuze, o poţi lua de la capăt. Dacă nu, nu te poţi aştepta la altceva. Dacă s-ar duce Alibec şi i-ar spune lui Dică faptul că «nu îi place asta şi asta» şi lui Meme i-ar spune că «a greşit acolo», poate s-ar rezolva lucrurile.

În momentul în care Denis a trecut printr-o perioadă grea în prima parte a sezonului, trebuie rezolvată problemă. A spus la adresa lui Meme cuvinte impardonabile, iar relaţia cu Dică nu a fost cea mai bună. Trebuia să fie un moment zero prin care să se treacă peste toate problemele

Schimbarea trebuie să vină clar de la Denis. Are o valoare incontestabilă, dar a suferit la capitolul atitudine faţă de colegi, presă, arbitri", a declarat Florin Lovin, la TV Digi Sport.

0 goluri
are Denis Alibec în 12 meciuri în Liga 1. Are 2 goluri în cupele europene

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  13 Ianuarie 2018, 12:08

Pt. un pușcăriaș ca m.m. cuvântul impardonabil e un alint !!! Așa că prostul tot prost rămâne !!!

kwd2015
kwd2015  •  13 Ianuarie 2018, 11:26
Postat de capca1 pe 13 Ianuarie 2018, 08:12

Păi, MM culege ce seamănă , semeni vânt, culegi furtună! Plus că MM merită cuvinte impardonabile . Iar Alibec e un alintat, el dă din mâini, dă din gură, goluri nu dă, în rest e bine ! Alibec este exemplul clasic al fotbaliștilor născuți talente și morți speranță: are 26 de ani și încă nu a realizat nimic ! Aaa, și -a luat mașină de 170.000 de euro - Florin Salam al fotbaliștilor !

Hahaha. Asa e!

mosvasile
mosvasile  •  13 Ianuarie 2018, 10:28

Daca nu i-a dat si un sut in fund,degeaba!Ce sansa a ratat, sa isi atraga simpatia microbistilor din toate taberele!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează