FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Adi Mutu devine antrenor! Și-a dat acordul să vină pe banca unei echipe din Liga 1

Articol de , - Publicat marti, 27 martie 2018 15:49

Adrian Mutu, 39 de ani, managerul sportiv al FRF, ar putea reveni în scurt timp în Liga 1, acolo unde e dorit pe banca echipei Concordia Chiajna.

Mutu, deținător al Licenței A, care îi dă dreptul să fie secund în Liga 1, a avut mai multe discuții cu șefii Concordiei Chiajna. "Briliantul" ar fi de acord să preia formația antrenată în prezent de Ion Moldovan.

Mutarea se va oficializa după alegerile FRF, iar Adrian Mutu ar urma să fie antrenorul Chiajnei începând cu sezonul viitorul. La formația din Chiajna, secundul lui Mutu ar urma să fie Daniel Florea, actual antrenor secund la România U18. Adrian Mutu a fost și pe lista celor de la FC Voluntari.

10.000 €este salariul lunar pe care Adrian Mutu îl va avea la Chiajna 

"E vorba de o perspectivă"

Contactat de GSP.RO, Cristi Tănase, președintele Chiajnei, a recunoscut că a avut o întâlnire cu Adrian Mutu și că s-a luat în discuție posibilitatea ca "Briliantul" să vină la formația din Ilfov.

"Am avut niște discuții de principiu. Ne știm de mult. El mi-a expus niște lucruri. E vorba de o perspectivă, vorbim de viitor. Noi acum nu avem de gând să schimbăm antrenorul. Nu știm ce va fi din vară. Dar acum nu. Trebuie să terminăm campionatul. Suntem mulțumiți de treaba făcută de Ion Moldovan.

Adi are experiență. E un om care știe fotbal. Din mai multe puncte de vedere, s-ar putea să aducă un plus. Este foarte pasionat de fotbal", a spus Tănase pentru Gazeta Sporturilor. 

În prezent, Concordia Chiajna este pe locul 4 în play-out, cu 15 puncte.

De-a lungul carierei, Mutu a jucat la FC Argeș, Dinamo, Inter, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Ajaccio, Cesena, Petrolul, Pune City și ASA Tg. Mureș. După retragere a fost director general la Dinamo, între octombrie 2016 și octombrie 2017, când a venit la FRF.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
520143398153430
Pavel Radu  •  27 Martie 2018, 19:13

Alta fotografie nu aveti ? Mutu a plecat de anul trecut de la Dinamo, iar ca director general la Dinamo a contribuit cu peste 70% la clasarea in play-aut !

magic4ever
magic4ever  •  27 Martie 2018, 18:46

Mutu cu "iarba" lui a jucat la Inter Milano, Parma, Fiorentina, Chelsea si Juventus si este golgheterul all time al Romaniei alaturi de Hagi!!! In timp ce el capitano Radoi a jucat fotbal de mare performanta la arabi printre camile...

magic4ever
magic4ever  •  27 Martie 2018, 18:46

Mutu cu "iarba" lui a jucat la Inter Milano, Parma, Fiorentina, Chelsea si Juventus si este golgheterul all time al Romaniei alaturi de Hagi!!! In timp ce el capitano Radoi a jucat fotbal de mare performanta la arabi printre camile....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează