FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adi Popa dezvăluie: „Mi-am luat-o de la rapidiști!” » Povești de ultras cu fostul mijlocaș al Stelei

Adrian Popa e fan al Stelei din copilărie
Adrian Popa e fan al Stelei din copilărie

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 21:25

Adi Popa, crescut în galeria Stelei, a povestit întâmplări de pe vremea când era unul dintre ultrașii „roș-albaștrilor”. Fotbalistul lui Ludogoreț și-a amintit și de o bătaie pe care a primit-o de la fanii Rapidului.

„De la 7-8 ani am mers pe stadion, în Ghencea. Câteodata prindeam tramvaiul 41, când se juca mai devreme. Când se oprea tramvaiul la ora 23:00, veneam pe jos de acolo până aici.

La parc, la Crângaşi, mai trebuia să fugim puțin, ne mai alergam cu rivalii. S-a întâmplat de multe ori, cu galeria Rapidului... Ne aşteptau acolo. Mi-am şi luat-o, normal, mi-am luat-o de la rapidişti. Dacă am dat? Nu mai ştiu dacă am dat. Nu se spune... (râde), dar de luat am luat, sigur”, a spus Adi Popa pentru televiziunea Pro X. 

„Ne ascundeam fularele în pantaloni”

Mijlocașul a explicat cum încerca să se ascundă de ultrașii Rapidului, care îi căutau pe suporterii Stelei în tramvaiul 41 în zilele în care „roș-albaștrii” aveau meci acasă, în Ghencea.

„Îmi aduc aminte când mergeam la stadion, cum ne ascundeam fularele, le băgam în jurul piciorului, pe sub pantaloni. Se suiau la intervenţie, la prima staţie, la Giuleşti, şi controlau tot tramvaiul.

Se suiau în tramvai şi, dacă vedeau pe cineva, bam, săreau, dădeau pumni, trăgeau fularul, făceau captura şi fugeau, îi dădeau foc. Aveau farmecul lor astfel de incidente pe vremea aceea. Era palpitant, îţi crea adrenalină”.

Tramvaiul 41 leagă Crângași, cartierul rapidiștilor, cu Bulevardul Ghencea, locul unde steliștii își au casa. 

adrian popa fcsb 2

Adi Popa a jucat la FCSB din 2012 până în 2017. În 210 meciuri a marcat de 25 de ori. A câștigat la FCSB 3 titluri, o Cupă, două Cupe ale Ligii și Supercupa.

Vezi șiCristian Bivolaru, exasperat de schimbarea făcută de Teja: „Merge prost semnalul în zona vestiarelor”

Gigi Becali și-a făcut praf echipa: „Noi avem doar trei jucători! Cea mai slabă echipă, mortăciune!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
florentin_fff
florentin_fff  •  23 Aprilie 2019, 12:41
Postat de Marian Ghergus pe 22 Aprilie 2019, 23:18

*** ***.....ati fost adusi de cordoane de jandarmi....si in acest context zburau spre voi cratite si borcane de la balcoanele blocurilor !

”Ca si viteza si ca si dribling”...”Sper sa se antoarca”....ești ....băăăăă....ești *** FOREVER!!!!....:-))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paiazze
paiazze  •  23 Aprilie 2019, 09:09

Daaa, ce poate fi mai fermecator decat sa mergi cu tramvaiul si sa vina niste *** cu 2 neuroni sa faca perchezitie ca in cine stie ce tara bananiera... ultrasi adevarati, nu gluma.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1258802267479225
Marian Ghergus  •  22 Aprilie 2019, 23:18
Postat de forcesteauaforever pe 22 Aprilie 2019, 21:58

Este Adi Popa. El este unul din jucatori mei favoriti. Ca si viteza si ca si dribling era cel mai bun om al lui Steaua. Sper sa se antoarca sa se retraga de la Steaua.

*** ***.....ati fost adusi de cordoane de jandarmi....si in acest context zburau spre voi cratite si borcane de la balcoanele blocurilor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează