FOTBAL  »  Superliga  »  PRELUNGIRE

Adio, FCSB! Răzvan Pleșca, jucătorul dorit de Mihai Teja și Gigi Becali, a semnat prelungirea contractului cu Gaz Metan: „Mai suportați-mă încă un an!”

Mihai Teja și l-ar fi dorit pe Răzvan Pleșca la FCSB
Mihai Teja și l-ar fi dorit pe Răzvan Pleșca la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 12:28

Mihai Teja a încercat în permanență la FCSB să extindă numărul jucătorilor veniți de la fosta echipă, Gaz Metan, dar fundașul Iulian Cristea e unicul care a făcut joncțiunea până acum. Dorit de roș-albaștri, portarul Răzvan Pleșca, 36 de ani, și-a prelungit azi contractul cu ardelenii. 

Gigi Becali și Mihai Teja au vorbit în iarnă despre posibilitatea ca Răvan Pleșca, portar cu mare experiență în Liga 1, să ajungă la FCSB în vară. Dorința celor doi nu mai are șanse să se materializeze, goalkeeper-ul semnând azi prelungirea contractului cu Gaz Metan

„Vă rog să mă mai suportaţi un an!”, a transmis portarul fanilor lui Gaz Metan, potrivit unei pagini aparținând suporterilor echipei ardelene. 

216 meciuria strâns Răzvan Pleșca în Liga 1

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat în repetate rânduri că poarta FCSB-ului va fi asigurată de Andrei Vlad (19 ani) începând de sezonul viitor. Soarta lui Cristi Bălgrădean, 31 de ani, devine astfel una incertă: fie va ajunge pe bancă, fie va fi tentat să părăsească echipa, nemulțumit de viitorul statut. 

Vezi și: Gigi Becali, bulversat complet! Recital de zile mari la TV: „M-a înnebunit, nu mai înțeleg nimic! + noi detalii despre implicarea în pariuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  20 Aprilie 2019, 08:26

@Alexandru Chis FCSb are nevoie de Plesca, si pariu cu tine ca nu va sta pe banca, ci va fi titular in fata lui Balgradean si Vlad, daca Becali ar mai vrea sal aduca... Fara probleme Plesca se impune tingur , titular, dupa 2-3 meciuri.. asa ca nu bate campii, ca orice portar de la locul 7-8 in sus din campionat e mai bun ca ce e la FCSB acum!!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Aprilie 2019, 13:21

Chiar nu intelegeti ca FCSB nu are nevoie de Plesca? Ce sa faca Plesca la FCSB, sa stea pe banca de rezerve? Titular la FCSB va fi Vlad si probabil ca va juca, alternativ, si Balgradean.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează