FOTBAL  »  Superliga  »  ADRIAN MUTU

ADRIAN MUTU la 40 DE ANI // EXCLUSIV VIDEO Cesare Prandelli, mesaj pentru copilul lui de suflet: "Serios, atât face?"

Articol de - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 10:44

Adrian Mutu împlinește astăzi 40 de ani. Italianul Cesare Prandelli ocupă un loc aparte în viața și în cariera fostului mare atacant român.

Antrenorul de 61 de ani, acum la Genoa, a fost omul care a știut ce să obțină de la român, amândoi scriind istorie și pentru Parma, și pentru Fiorentina. Italianul i-a transmis un mesaj special piteșteanului prin intermediul Gazetei Sporturilor. "Serios, atât face? Nu cred! El e mereu prea tânăr, așa va rămâne mereu", s-a amuzat reputatul tehnician atunci când a fost abordat.

"Toate cele bune, Adrian, la mulți ani! 40 de ani e o vârstă deosebită. Toate cele bune unui campion, un fotbalist cu care am avut o relație specială, a fost important pentru mine. Relația dintre noi a fost mereu una deosebită. Și așa va rămâne mereu.

Adrian este un prieten, unul dintre cei care n-au trădat relația noastră, îi doresc să sărbătorească alături de familie, cu toți prietenii. Consider că poate avea un viitor mare ca antrenor, este genul care are personalitate și carismă, se poate descurca în orice domeniu din fotbal", i-a transmis Prandelli din Italia.

Vezi și: 

Adrian Mutu, interviu EXCLUSIV la vârsta de 40 de ani: "Antonio Banderas ar putea juca rolul vieții mele" + despre eșecul transferului la Real Madrid

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Ianuarie 2019, 15:50
Postat de ioany pe 08 Ianuarie 2019, 13:57

Nu am treaba cu banii castigati , ma refer la faptul ca pentru a fi numit campion trebuie sa fi castigat un titlu ,o cupa ,un trofeu ceva. Ori el n-a castigat niciodata vreun trofeu. ***.

Esti prost, pe deasupra semnalizezi insistent. Nu e nevoie. 2 titluri de campion are Adrian în palmares, unul cu Dinamo (1999/2000) și altul cu Chelsea (2004/2005), alte două câștigându-le cu Juventus Torino, doar că italienii au pierdut trofeele în urma scandalului "Calciopolli", peste 200 de goluri in cariera, 35 pentru Nationala voastra (recordmen), peste 100 in serie A, cand serie A era de doua ori mai valoroasa decat acum, goluri in Premier, in UCl, peste tot. Omul Mutu e altceva, sportivul Mutu a fost unul de calitate, chiar daca omul Mutu a fost principalul adversar al sportivului Mutu. Altfel, putea fi si mai important in istoria futbolului, macar in ala din Romania.

ioany
ioany  •  08 Ianuarie 2019, 13:57
Postat de dinamo_fan pe 08 Ianuarie 2019, 13:31

Macar sa fi castigat tu a suta parte din cat a castigat Mutu sau sa fi dat in Italia a suta parte din golurile date de el.

Nu am treaba cu banii castigati , ma refer la faptul ca pentru a fi numit campion trebuie sa fi castigat un titlu ,o cupa ,un trofeu ceva. Ori el n-a castigat niciodata vreun trofeu. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  08 Ianuarie 2019, 13:41

Promovati toate non-valorile! Ce exemplu e mutu pentru tinerii din tara asta??? Ce sa invete de la el?? Sa se drogheze si sa arunce banii pe toate prostiile??

Vezi toate comentariile (7)
Comentează