FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Mutu nu înțelege ce se întâmplă la Dinamo: „Nu își merită locul!” + Cum îi poate salva Mircea Rednic pe „câini”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 18:08

Adrian Mutu (40 de ani) îl susține pe Mircea Rednic (56 de ani) și spune că, în momentul de față, el este tehnicianul cel mai potrivit pentru a o readuce pe Dinamo pe drumul cel bun.

  • Dinamo o înfruntă în etapa a doua din play-out pe Gaz Metan, la Mediaș, duminică, de la ora 17:30, pe TV Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

„Sper ca Mircea Rednic să facă o treabă bună, e un antrenor bun şi sper să facă o treabă bună. Cu siguranţă Dinamo nu merită locul unde este acum... Dar e al doilea an la rând când joacă în play-out, deci ar fi un semn de întrebare şi multe lucruri de făcut.

Sunt multe lucruri care ar trebui luate de la zero, Mircea Rednic mi se pare că asta face, sper să construiască cât mai repede o echipă puternică şi în acest play-out, chiar dacă nu e ceea ce îşi doreşte, să îl folosească pentru a construi o echipă competitivă pentru anul următor", a declarat Adrian Mutu, citat de Telekom Sport.

Mutu a evoluat pentru Dinamo în perioada 1998-1999, a reușit să marcheze 22 de goluri în cele 35 de meciuri bifate. 

Cel mai bun marcator din istoria națională a României, cu 35 de goluri, la egalitate cu Gică Hagi, o antrenează în prezent pe Al Wahda U21.

Citește și:

Ioan Andone, declarații tari despre situația de la Dinamo: „A dispărut identitatea! Toți joacă pentru bani” + acuză modul în care au fost dați afară Gabi Torje și Gicu Grozav

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zizu
zizu  •  15 Martie 2019, 19:46

Mutu....să și vadă de problemele lui,să meargă la becali,că tot îi place!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close