FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Primul interviu acordat de Adrian Mutu după numirea la CFR Cluj: „Ne luptăm pentru titlu”

Adrian Mutu, sursa: facebook CFR Cluj
Adrian Mutu, sursa: facebook CFR Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 17:03 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 17:09

Adrian Mutu (45 de ani) este noul antrenor de la CFR Cluj, iar fostul internațional a acordat primul interviu în calitate de tehnician al echipei de pe locul 2 din Superliga.

Tehnicianul, demis de la Neftchi Baku, a vorbit despre obiectivele CFR-ului, meciul cu Voluntari și ambițiile sale din acest sezon, într-un clip postat de ardeleni.

Rapidiștii boicotează derby-ul cu Dinamo! „Derby-urile lor sunt cu FC Pașcani, Bumbești Livezeni. Acolo să meargă ei cu cățelușii lor de companie”
DINAMO - RAPID
Rapidiștii boicotează derby-ul cu Dinamo! „Derby-urile lor sunt cu FC Pașcani, Bumbești Livezeni. Acolo să meargă ei cu cățelușii lor de companie”

VIDEO. Adrian Mutu, primul interviu pentru CFR Cluj după instalare

„Pornesc cu gânduri mărețe, e o onoare să fiu la o echipă așa de titrată precum CFR. Campionatul nostru a crescut mult în ultimii ani, iar faptul că sunt la CFR mă responsabilizează pentru că nu avem prea multe șanse, avem doar una, aceea de a câștiga.

Nu avem alt obiectiv decât acela de a ne lupta pentru titlu și grupele europene dacă se întâmplă acest lucru. Alte obiective la acest club de mulți ani nu sunt. Ca orice antrenor mi-aș dori ca echipa mea să presteze un fotbal spectaculos, pe placul publicului, dar cel mai important este rezultatul.

Îi cunosc pe jucătorii de aici, cu doi am jucat chiar la echipa națională, Bălgrădean și Deac, cred că sunt băieți care știu ce înseamnă performanța, au câștigat trofee, iar ceilalți au jucat la echipe importante din Europa.

Vreau să le spun suporterilor că de câte ori am venit la Cluj m-am simțit bine și nu numai ca vizitator. Meciul meu de retragere a fost aici, întotdeauna am avut o relație bună cu publicul din Cluj, sper să vină cât mai mulți la stadion. Le promit că o să muncesc mai mult de 100%, o să dau totul pentru acest club.

Suntem obligați să câștigăm mecul cu Voluntari pentru a ne menține în lupta pentru titlu sau pentru a sta acolo sus, pe primele locuri, până începe play-off-ul”, a declarat Adrian Mutu, pentru CFR TV.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Adrian Mutu, primul interviu pentru CFR Cluj după instalare

Ce contract a semnat Adrian Mutu la CFR Cluj

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Mutu a semnat un contract 1 an și jumătate, adică până la finalul sezonului 2024 - 2025. Salariul e de 15.000 de euro pe lună. Astfel, devine unul dintre cei mai bine plătiți antrenori din Liga 1, la egalitate cu italianul Cristiano Bergodi la Rapid.

Conform surselor GSP, el are în contract un bonus de titlu, de victorie, de jucător dat la echipa națională și pentru fiecare tânăr promovat.

  • Adrian Mutu e liber de contract din finalul lui decembrie, când a plecat de la Neftchi Baku
  • Până în vară, Mutu antrenase la altă echipă de top din Superliga, Rapid, pe care a pregătit-o timp de un an și jumătate
  • Considerat unul dintre cei mai importanți jucători din istoria României, Adrian Mutu încă nu a avut niciun succes notabil în cariera de antrenor.
  • A trecut pe la FC Voluntari, Al Wahda U23, România U21, FCU Craiova, Rapid și Neftchi Baku, club care l-a dat afară în finalul lunii decembrie. Nu are în palmares niciun trofeu ca tehnician

Citește și alte știri:

Portarul spaniol din Liga 1 spune ce-l așteaptă pe Horațiu Moldovan la Atletico: „Trebuie să-și accepte rolul" » Ce calități evidențiază!

Necruțător cu transferurile lui Dinamo: „Cea mai tare campanie din istorie! O să jucăm noul sistem «Nicolescu», 3 cu 3 intercalat, doi portari și restul se descurcă”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (13)
dodo001
dodo001  •  25 Ianuarie 2024, 13:26

Avem 8 meciuri in acest sezon regulat. Vrem 8 victorii si atunci avem sanse.

Delia29
Delia29  •  25 Ianuarie 2024, 11:58

Veti vedea , Mutu va face treaba buna la Cluj

istet10
istet10  •  24 Ianuarie 2024, 21:56
Postat de Van_Basten pe 24 Ianuarie 2024, 20:06

In campionatul trecut a fost nasul fec3sebelei. Poate o demonstreaza si la clujeni.

Nu el. Gigi.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează