FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Adrian Mutu tranșează conflictul cu Gică Hagi: "Nu ar trebui să ne sunăm, nu cred că avem ceva de discutat"

Adrian Mutu și Răzvan Burleanu
Adrian Mutu și Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 14:11

Adrian Mutu (39 de ani) a vorbit despre schimbul de replici pe care l-a avut cu Gică Hagi pe tema selecției făcute de Cosmin Contra.

  • Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari se joacă joi, de la 20:45, liveTEXT cu video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look TV.

Gică Hagi a cerut explicații din partea selecționerului Cosmin Contra pentru neconvocarea lui Ianis la naționala mare. Cea mai dură replică a venit din partea "Briliantului". Vezi aici schimbul de cuvinte!

"Nu am vorbit cu Gică. O vom face când o să ne vedem. Nu am spus că Gică Hagi este penibil. Este o persoană pe care o respect foarte mult. Nu cred că ar trebui să ne sunăm, nu cred că avem ceva de discutat în afară de «Ce mai faci?».

Sper că a rezolvat problemele cu Contra, cu mine nu are nicio problemă. Îl respect, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu și de acord cu ce spune Gică", a declarat Mutu în timpul conferinței dinaintea meciului cu Gaz Metan.

Citește și: 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
thebluestlion
thebluestlion  •  17 Mai 2018, 01:24
Postat de bazileon pe 16 Mai 2018, 21:24

Mai terminati, domnilor, cu acest cult aberant al lui Hagi! Daca a fost un jucator mare, are voie sa-si dea poalele peste cap? Nu vedeti ca tot ce spune e de Gaga si Bula? Ma rog, tel maitre, tel valets.

Tu ai 14 ani impliniti?

bazileon
bazileon  •  16 Mai 2018, 21:24

Mai terminati, domnilor, cu acest cult aberant al lui Hagi! Daca a fost un jucator mare, are voie sa-si dea poalele peste cap? Nu vedeti ca tot ce spune e de Gaga si Bula? Ma rog, tel maitre, tel valets.

1549886841969085
Beny Adrian  •  16 Mai 2018, 20:19

e singurul adevar spus de tine drogatule in rest ce sa zic talent ai avut fotbal ai stiut dar de cand ai prizat liniute esti un narcoman si un bataus de ospatari nu ai cum sa ajungi la acelasi nivel cu hagi

Vezi toate comentariile (8)
Comentează