FOTBAL  »  Superliga  »  TRATATIVE

CFR CLUJ // Adrian Stoian semnează! + Suma uriașă pe care a primit-o de la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2019 11:07

CFR CLUJ // Adrian Stoian (28 de ani) a fost adus ca mare speranță la FCSB, dar nu a avut timp să demonstreze ceva. Mijlocașul trebuie să parafeze întâi rezilierea contractului cu FCSB, apoi va semna cu CFR. 

Acesta a purtat deja discuții cu cei din Gruia. Cel mai probabil luni va ajunge la Cluj și va începe pregătirea sub comanda lui Dan Petrescu. Adi ar urma să aibă un salariu de 20.000 de euro pe lună la campioană. 

Fotbalistul venit din Italia primea la FCSB 30.000 de euro pe lună, cel mai mare salariu din prima ligă. După ce-și va pune semnătura pe contract, Stoian va deveni al 6-lea transfer pentru clujeni, după Rondon, Luis Aurelio, Burcă, Susic şi Vâtcă.

210 meciuria adunat Stoian în Serie A și în Serie B. La FCSB a ajuns în ianuarie de la Crotone, formație cu care retrogradase, cu un sezon în urmă, din "A" în "B"

Adrian Stoian LA FCSB

  • salariul lunar: 30.000 de euro
  • primă de instalare: 50.000 de euro
  • a jucat doar 2 meciuri
  • a bifat 100 de minute
  • a fost blocat să mai joace chiar de Becali

    CÂT I-A DAT FCSB ÎN TOTAL ÎN 6 LUNI: 170.000 de euro!

"Am încercat să-l folosim pe Stoian ca mijlocaș defensiv și am observat că nu era postul lui. Atât s-a putut, asta e situația. Îmi pare rău de Adrian, sincer! Nu s-a adaptat, ar fi avut nevoie de răbdare mai multă"
Mihai Teja, fost antrenor FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
gazistu
gazistu  •  16 Iunie 2019, 14:00

trebuia sa stea sa mai ia bani, pana la sf contractului, ...cineva trebuie sa-l puna la punct pe gigi...sai ia din bani ca acolo il doare

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  16 Iunie 2019, 00:37
Postat de fairplayromania pe 15 Iunie 2019, 14:56

Ne bucurăm mult pentru prealuminata fcsbea .Cincinalu' ,hai cu cincinalu'. Felicitări pentru locul 2. E o perfornanţă pentru echipa satelit a Clinceniului.

Tu chiar esti prost rau!

fairplayromania
fairplayromania  •  15 Iunie 2019, 14:56
Postat de randoom10 pe 15 Iunie 2019, 14:47

??? ce suporteri? s-a dus psd se duce si clona csu. este evident pentru toti. nu trebuie sa fii un geniu.

Ne bucurăm mult pentru prealuminata fcsbea .Cincinalu' ,hai cu cincinalu'. Felicitări pentru locul 2. E o perfornanţă pentru echipa satelit a Clinceniului.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează