FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB » Adrian Stoian și Florentin Matei ar putea ajunge la CSU Craiova

Adrian Stoian - FCSB
Adrian Stoian - FCSB

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2019 22:03

CSU Craiova ar putea reprezenta colacul de salvare pentru vedetele FCSB cu care Gigi Becali spera să ia titlul în 2019. Adrian Stoian și Florentin Matei, amândoi la preț redus.

Când va încheia războiul comunicatelor, Mihai Rotaru&Co vor trece la rezolvarea transferurilor fiindcă echipa din Bănie și-a propus, din nou, titlul.

CSU Craiova a încheiat actuala ediție pe locul 4 și speră ca Viitorul să ia Cupa României pentru a juca iar în cupele europene. La olteni va urma o curățenie generală, coroborată cu aducerea altor fotbaliști sub comanda lui Corneliu Papură, secondat de Constantin Schumacher. 

Așteaptă actele divorțului

„Juveții” iau în calcul și varianta de a se întări cu doi jucători renegați de una dintre rivale, FCSB. Este vorba de Adrian Stoian, 28 de ani, și de Florentin Matei, 26 de ani, amândoi urmând a se despărți, zilele viitoare, de gruparea lui Gigi Becali.

Dan Petrescu nu agreează ideea aducerii lui Stoian la CFR Cluj, astfel că Pietro Chiodi, agentul jucătorului, l-a orientat către Bănie. Stoian e născut în Craiova, dar a simpatizat în copilărie cu Universitatea Craiova, apoi cu Craiova lui Adrian Mititelu!

Clubul lui Rotaru ar putea trece peste acest detaliu, totul depinde și de fotbalist, în sensul dacă va accepta un salariu de bază de 10.000 de euro pe lună, la care să se adauge bonusuri de performanțe. Ar însemna, practic, o înjumătățire a contractului pe care-l avea la Becali.

Varianta doi

Florentin Matei este un alt fotbalist ce place „juveților”. Și Mircea Rednic l-a dorit pe mijlocașul ofensiv la Dinamo, însă Diego Fabbrini a avut prim-planul. Matei așteaptă să rezilieze contractul în aceste zile cu FCSB, întrucât nu mai face parte din planurile de viitor ale roș-albaștrilor.

La fel ca și Stoian, și el va trebui să accepte o micșorare a salariului lunar fiindcă oltenii nu vor să „spargă” plafonul în cadrul lotului.

Florentin avea 15.000 de euro la Becali, în Bănie ar putea încasa 10.000 de euro, dacă se va face tranzacția.

De plecat, lista este deschisă în Bănie: Meza Colli, Nuno Rocha, Bic, Răzvan Popa, Donkor și Acka își pot căuta echipe interesante pentru ei.

„Vrem să construim o echipă care să ia campionatul. Cele mai frumoase meciuri din aceste campionate au fost Craiova-Viitorul şi Craiova-FCSB. Numitorul comun a fost Craiova. Noi am pierdut campionatele cu echipele mici” Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

100 de minute a bifat în total în două meciuri Stoian pentru FCSB în această primăvară, în finalul sezonului regulat

45 de minute a jucat Matei în medie în primăvară pentru roș-albaștri în cele 6 partide adunate în tricoul FCSB-ului

Roman II rămâne la Botoșani

Mihai Roman II a fost împrumutat de olteni la FC Botoșani și în această vară se va lua în calcul transferul definitiv al vârfului de 26 de ani la gruparea moldavă.

Valeriu Iftime a dezvăluit pentru GSP că va discuta cu „juveții” vizavi de această mutare, mai ales că și Liviu Ciobotariu i-a oferit credit vârfului. Și jucătorul este mulțumit de situația lui la Botoșani, în condițiile în care Craiova nu i-a dat vreun semnal că ar vrea să-l rețină în lotul pentru viitoarea ediție.

VEZI ȘI:

Gigi Becali poate declanșa o reacție în lanț: „Dacă Edi Iordănescu ajunge la FCSB, plec și eu! Vă anunț de acum”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
j0k3r
j0k3r  •  26 Mai 2019, 11:43
Postat de bridges pe 23 Mai 2019, 22:35

Ei par hotarati pana la partida cu FCSB, acolo se aseaza in genunchi, asta e clona pesedista a Craiovei, Universitatea nu ar fi acceptat niciodata asa umilinte.

esti serios? se vede ca ai 12 ani si nu ai vazut meciurile Craiovei cand era mititelu patron. toate meciurile cu steaua erau vandute si cand eram clar superiori. ne bateau in absolut orice meci desi se vedea clar ca nu aveau valoare. le-am cedat loc de europene prin 2007-2008, nu mai stiu exact. adevarata universitatea craiova nu mai exista de mult

103218647204174
Robokup Doru  •  24 Mai 2019, 20:54
Postat de milogu2017 pe 23 Mai 2019, 23:06

ar fi bine daca am reusi sa scapam de stoian si matei, care strica atmosfera la echipa. poate luam si ceva bani pe ei. FORCE STEAUA!

Daca Matei si Stoian vor ajunge la Craiova primele 2 locuri in clasament vor fi ocupate FCSB va fi pe 3 sau 4

1787497927946747
Sorin Stanisel  •  24 Mai 2019, 13:11

Se renunta prea usor la Razvan Popa. La varsta lui este un fundas dreapta destul de bun, cu el mai trebuie avuta rabdare si bagat sa joace.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează