FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Aici e CFR Cluj surclasată de FCSB » Diferență mare după 10 etape

CFR Cluj e la 6 puncte în spatele liderului FCSB pentru că a fost slabă în partidele importante, tari. A obținut un singur punct din cele 3 confruntări cu adversarele care au participat în play-off-ul sezonului precedent +18   FOTO
CFR Cluj e la 6 puncte în spatele liderului FCSB pentru că a fost slabă în partidele importante, tari. A obținut un singur punct din cele 3 confruntări cu adversarele care au participat în play-off-ul sezonului precedent

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 09:20 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 12:14

CFR Cluj e la 6 puncte în spatele liderului FCSB pentru că a fost slabă în partidele importante, tari. A obținut un singur punct din cele 3 confruntări cu adversarele care au participat în play-off-ul sezonului precedent, în vreme ce FCSB are procentaj maxim: 4 meciuri cu formații din TOP 6, 4 victorii!

CFR a pierdut în Giulești, 1-3 cu Rapid, după ce a evoluat foarte slab în repriza secundă. Fosta campioană a României a ratat șansa de a se apropia de liderul FCSB, acum la 6 lungimi distanță, și mai are doar un punct avans față de echipa lui Bergodi și de Universitatea Craiova, dar și un joc în minus.

Cum a schimbat Bergodi soarta derby-ului cu CFR: „Eram speriați”
Rapid - CFR Cluj 3-1
Cum a schimbat Bergodi soarta derby-ului cu CFR: „Eram speriați”

CFR Cluj, modestă cu granzii din Superligă

„Feroviarii” au schimbat din temelii lotul în vară. De pildă, din formula de start folosită aseară de Mandorlini, doar Camora, Cvek, Deac și Bîrligea evoluau constant stagiunea precedentă. 

Eliminată devreme din Conference League de Adana Demirspor (2-3 la general în turul II preliminar), CFR a ținut steagul sus în campionat. Până la un punct. S-a încurcat în 3 etape din 9, adică fix atunci când a întâlnit echipe tari, care sezonul trecut au participat în play-off. 

Clujenii s-au duelat cu Universitatea Craiova (1-1), FCSB (0-1) și Rapid (1-3) și au obținut un singur punct, cel de pe teren propriu cu oltenii. Într-un clasament alcătuit pe baza „directelor” între grupările care au format TOP 6 în stagiunea trecută, CFR stă cel mai prost, la egalitate cu Sepsi. 

Lider e FCSB, trupa care are procentaj 100% contra adversarelor de play-off. Foarte bine stă și Rapid, cu 7 puncte obținute din 3 astfel de meciuri.

Clasamentul cu echipele de play-off

ECHIPĂPUNCTE
FCSB12
Rapid7
CSU Craiova4
Farul3
CFR Cluj1
Sepsi1

FCSB și CSU Craiova sunt singurele echipe cu câte 4 meciuri, celelalte au 3 disputate până acum

Meciurile directe între echipele de play-off

  • Rapid - Sepsi 0-0 
  • CFR Cluj - CSU Craiova 1-1 
  • FCSB - CFR Cluj 1-0 
  • Rapid - Farul 3-1 
  • Farul - CSU Craiova 2-0 
  • FCSB - CSU Craiova 3-0 
  • CSU Craiova - Sepsi 2-1 
  • Farul - FCSB 0-1 
  • Sepsi - FCSB 2-5 
  • Rapid - CFR Cluj 3-1

Clasamentul live din Superliga

VIDEO CU GOLUL. Așa s-a desprins decisiv Rapid de CFR Cluj: Rrahmani, a 3-a „dublă” în Superliga

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din partida Rapid - CFR Cluj 3-1

+14 FOTO

Mai multe articole de actualitate: 

Eroul Rapidului, după ce a decis derby-ul cu CFR Cluj: „Asta e meseria mea”
RAPID - CFR CLUJ 3-1
Eroul Rapidului, după ce a decis derby-ul cu CFR Cluj: „Asta e meseria mea”
Basarab Panduru, critici pentru CFR Cluj după înfrângerea din Giulești: „Nu au făcut ce trebuie! Când trebuiau să dea pase driblau”
RAPID - CFR CLUJ 3-1
Basarab Panduru, critici pentru CFR Cluj după înfrângerea din Giulești: „Nu au făcut ce trebuie! Când trebuiau să dea pase driblau”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (33)
1945sv0509
1945sv0509  •  26 Septembrie 2023, 20:56

Este adevarata "diferenta uriasa" intre o echipa cu rezultate in Europa ( deci fara Kovacs) si aceasta turma numita 10sb ( pentru cunoscatori- ZECE.

tororosso
tororosso  •  26 Septembrie 2023, 17:18

Dâncu nu mai este la butoane iar CFR-ul a ajuns o locomotivă care pufăie în gol spre depou. Doar pinguinul cu fluier (Kovacs) mai poate băga o lopată de cărbuni ca consăteni lui să treacă Predealul către Ardeal .

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  26 Septembrie 2023, 14:35

superliga a ajuns o ***, unde arbitrii de casa cistiga meciurile pt. cei care striga cel mai tare ***! apoi la anul ne facem iar de ris in Europa, si ne miram ce se intimpla?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează