FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ajunge sau nu Alexandru Crețu la FCSB? Impresarul fotbalistului: „Asta e prioritatea lui”

Alexandru Crețu ar putea ajunge la FCSB. Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Alexandru Crețu ar putea ajunge la FCSB. Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 04 mai 2021 08:10 / Actualizat marti, 04 mai 2021 08:11

Internaționalul român Alexandru Crețu (29 de ani) a reziliat contractul cu Maribor și poate să semneze cu oricare club interesat de serviciile sale. Agentul mijlocașului defensiv anunță că FCSB nu se află în pole-position pentru achiziționarea lui Alex.

Maribor a anunțat ieri că avea de gând să nu-l mai utilizeze pe Alexandru Crețu în meciurile rămase din sezonul acesta și, la câteva ore de la anunțul slovenilor, mijlocașul român a semnat rezilierea contractului care ar fi expirat oricum la 30 iunie. Din campionat au mai rămas cinci etape, însă colaborarea Crețu-Maribor a încetat din momentul în care Alex a refuzat să semneze un nou acord cu clubul. 

Părțile au convenit să oprească legătura încă de acum. Conducerea oricum știa că nu se mai putea baza pe internaționalul român, iar jucătorul nu riscă să se accidenteze în ultimele runde rămas și să nu-și mai poată găsi o formație nouă. 

Maribor i-a achitat salariul până la finalul contractului. De el a fost interesată în iarnă campioana CFR, care a renunțat între timp la idee. Becali îl vrea, dar ca să-l folosească pe postul de fundaș central, nu ca mijlocaș defensiv.

Zvonko Milojkovici, agentul lui Crețu: „Mai bine afară, nu la FCSB” 

Agentul lui Crețu, Zvonko Milojkovici, susține că el nu a fost contactat până acum pentru un transfer în clubul lui Gigi: „Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Am citit declarațiile domnului Becali despre Crețu, dar nu știu cu cine au vorbit conducătorii de acolo. Prioritatea lui Crețu o reprezintă un nou contract în străinătate”

Alex a devenit un internațional important în mandatul lui Rădoi, el a bifat șase selecții, dintre care două partide au fost întregi. La Maribor a strâns 76 de meciuri și trei goluri din 2018 până în prezent

Maribor s-a comportat ca un club mare, nu avem nimic de reproșat, le mulțumim oamenilor cu care am colaborat în Slovenia! Revenirea în România nu e prima opțiune a lui Alex acum -  Zvonko Milojkovici, agentul lui Alexandru Crețu

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali și-a distrus una dintre vedete: „Lasă-l să leșine pe teren! Nu îi era rușine? Mai vrea la echipe mari?” + Critică și un jucător absent

Gigi Becali l-a luat în vizor și pe Tavi Popescu! L-a certat în direct după meci: „De ce încerci așa ceva?”

MM Stoica, vehement la final: „Niște minciuni sfruntate! Așa zice regulamentul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (53)
gol_de_rumegus
gol_de_rumegus  •  04 Mai 2021, 09:53

vai cat am ras de iosif :))))))))))) mai ceva decat am ras aseara la golul lui ''vlad '' pe axila centrala cu rumegus =))))))))))))))))))))

gol_de_rumegus
gol_de_rumegus  •  04 Mai 2021, 09:51

toata lumea stie ca iosif este un prostalau din redactie fara familie fara viata sociala ....sta inchis intr-un beci si posteaza ca prostul =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gol_de_rumegus
gol_de_rumegus  •  04 Mai 2021, 09:49
Postat de valeri_gaozaeev pe 04 Mai 2021, 09:44

@adriann un ratat!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează