LIGA 1    •   REZILIERE

Al treilea cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 și-a reziliat contractul și pleacă din România

FOTO: Gazeta Sporturilor

FOTO: Gazeta Sporturilor

Luni, 08 Ianuarie

Gaz Metan Mediaș s-a despărțit astăzi de atacantul bosniac Bojan Golubovici.Atacantul de 34 de ani nu a mai dorit să continue la Mediaș și a solicitat conducerii rezilierea contractului, anunță gazistul.ro.

Golubovici a venit la Mediaș la începutul acestui sezon, dar a avut evoluții dezamăgitoare. În 20 de meciuri, a reușit doar trei goluri și s-a remarcat mai mult prin hențul incredibil făcut în meciul cu Dinamo, 0-3.

Golubovici se află pe locul 3 în clasamentul celor mai buni marcatori străini din istoria clubului. Acesta reușit 55 de goluri în 186 de meciuri în România, fiind în spatele lui Eric de Oliveira (56 de goluri) și Wesley Lopes (64 de goluri).

În România, Golubovici a evoluat pentru patru echipe: Ceahlăul Piatra Neamț, Poli Iași, de două ori, FCSB și Gaz Metan Mediaș. De-a lungul carierei, bosniacul a mai  jucat pentru Padinska Skela, Leotar Trebinje, Slavonac CO, Medimurje, RNK Split și Sonderjyske.

Pe lângă Golubovici, Gaz Metan s-a mai despărțit recent de Fabian Lokaj, Paulo Gomez, Olivian Surugiu, Emmerik de Vriese și Ovidiu Pic, vândut la CS U Craiova pe 200.000 de euro. 

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

lionforever  •  08 Ianuarie 2018, 22:08

Ba pseudozuaristule tu nici nu cunosti numele jucătorilor și scrii pe aici, vai de capul tau .

Patraulea Trandafir  •  08 Ianuarie 2018, 20:18

Unde pleacă din România ? La Vaslui ?

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase