FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - BOTOȘANI 5-1

Alex Băluță și-a învățat lecția după ce a fost taxat de Mangia: "Așa suntem noi, mai iuți la mânie"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 22:44

Alexandru Băluță a vorbit după succesul celor de la Craiova cu Botoșani din semifinalele Cupei României, scor 5-1, partidă în care mijlocașul ofensiv a reușit 3 goluri. 

Scos din lot pentru că a comentat la deciziile antrenorului, mijlocașul în vârstă de 24 de ani s-a împăcat cu Mangia, fiind surprins bucurându-se alături de el la al treilea gol, o lovitură liberă incredibil. (TOATE GOLURILE SUNT AICI VIDEO)

"E primul hattrick din cariera mea. Mă bucur că a venit acum, într-un meci atât de important, fiindcă vrem să aducem Cupa la Craiova. Știam că nu va fi un meci ușor, mă bucur că am tratat serios toate minutele și că am câștigat la o diferență destul mare. Suporterii asta așteaptă de la noi, să-i facem fericiți.

Nu m-a doborât perioada proastă prin care am trecut. Trebuia doar să mă liniștesc, să-mi pun ordine în gânduri. Am devenit mai puternic, am muncit mult, suplimentar, mă bucur că am reușit.

Mă bucur de asemenea că am învățat din greșeli. Sunt conștient că am greșit, așa suntem noi oltenii, iuți la mânie. Mi-am dorit un meci bun contra Stelei, dar n-a ieșit (nr. 0-2). Sper să joc cum am făcut-o astăzi", a zis Alexandru Băluță la TV Digi Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
invinctus
invinctus  •  20 Aprilie 2018, 08:12
Postat de Ion Ionescu pe 20 Aprilie 2018, 00:54

Craiova nu a cistigat nimic. Vor pierde cu 3-1 in finala.

Bai puscaria draq si acum plangeti ca va dat sibiu in cap la turma !???!! Craiova o sa ia cupa la fara probleme dar cea mai mare bucurie o sa fie cand o sa bata fcsbeaaua si ii ia si titlul asa o sa patiti

sorinvision
sorinvision  •  20 Aprilie 2018, 07:15
Postat de Ion Ionescu pe 20 Aprilie 2018, 00:54

Craiova nu a cistigat nimic. Vor pierde cu 3-1 in finala.

Le umplem autobaza de goluri la Hermannstadt, le dam minim 7...cate case din meditatii are sasone. :)

albalbastru72
albalbastru72  •  20 Aprilie 2018, 01:48

Baluta a spus ,,asa sintem noi OLTENII,mai iuti la minie.''de ce nu scrieti exact?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează