FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Alex Ioniță, discurs neașteptat pe aeroport, la plecarea de la Rapid: „Mister ia cele mai bune decizii. Nu în fiecare zi poți să ajungi în China”

Articol de , , - Publicat sambata, 24 februarie 2024 09:20 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 09:38

Alexandru Ioniță (29 de ani) va evolua pentru Yunnan Yukun FC, formație din liga a doua chineză. Fostul jucător de la Rapid a oferit primele declarații înainte de plecare, pe aeroport.

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul giuleștenilor, nu l-a utilizat pe Ioniță deloc în 2024, iar mijlocașul a ales să meargă în China, acolo unde va câștiga aproximativ 500.000 de euro pe sezon, conform surselor GSP.

Andrei Nicolescu și Vali Moraru, dialog încins în direct » Imaginile care i-au enervat pe fani au declanșat totul: „Nu i-ați spus că nu e ok?”
CFR Cluj - Dinamo 4-0
Andrei Nicolescu și Vali Moraru, dialog încins în direct » Imaginile care i-au enervat pe fani au declanșat totul: „Nu i-ați spus că nu e ok?”

VIDEO. Alexandru Ioniță, la plecarea în liga a doua din China: „Îl consider ca pe un pas înainte”

„Cred că este o nouă aventură pentru mine. Îl consider ca pe un pas înainte, nu cred că în fiecare zi poți să ajungi în China. Sunt pe final de carieră, într-adevăr mai am 5 ani, dar mi-aș dori să stau cât mai mult acolo pentru că e bine din punct de vedere financiar, aici nu prea mai prindeam minute și consider că e cea mai bună alegere.

„Dacă mi-ar fi plăcut să iau doar banii, aș fi rămas la CFR de prima dată, am renunțat la o grămadă de bani la CFR ca să vin la Rapid să joc. Consider că mi-am făcut treaba până acum, echipa își face treaba foarte bine în continuare, Mister ia cele mai bune decizii, au fost aduși cei mai buni jucători.

A fost grea despărțirea de colegi, pentru mine Rapid e ca acasă, încerc să privesc ca pe un pas înainte și să mă gândesc să rămân acolo cât mai mult timp. Am avut mai multe oferte, dar nu erau bune din punct de vedere financiar, al echipei, al locului din clasament, aici e o echipă nou înființată care își dorește să promeveze în prima ligă.

Domnul Bergodi mi-a mulțumit pentru tot efortul depus pentru echipă și îmi dorește multă baftă, ceea ce le doresc și eu lor, sper să ia campionatul și să-mi păstreze o medalie. Sunt șanse destul de mari (n.r. să-l aștepte acasă un tricou de campion), dacă Rapid o va ține tot așa, totul se va decide în play-off. Voi încerca să mă uit la meciurile lor”, a spus Alex Ioniță, la plecarea în China.

Mi-aș fi dorit să rămân să luăm campionatul și să fiu un om de bază, dar dacă așa a fost să fie... probabil mă voi întoarce peste câțiva ani când vor sta altfel lucrurile și poate îmi voi îndeplini visul atunci
-Alex Ioniță, fostul jucător de la Rapid

Citește și alte știri:

Ilie Dumitrescu, cucerit de ce a văzut în CFR Cluj - Dinamo: „Extrem de inteligent”
CFR CLUJ - DINAMO 4-0
Ilie Dumitrescu, cucerit de ce a văzut în CFR Cluj - Dinamo: „Extrem de inteligent”
Gigi Becali, avertizat înainte de FCSB - Botoșani: „Poate închide taraba. Dumnezeu pedepsește trufia”
FCSB - BOTOȘANI
Gigi Becali, avertizat înainte de FCSB - Botoșani: „Poate închide taraba. Dumnezeu pedepsește trufia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Normal
Normal  •  24 Februarie 2024, 17:15

Ionita este un baiat de mare caracter !

Octavianus1923
Octavianus1923  •  24 Februarie 2024, 15:27
Postat de gmiulescu pe 24 Februarie 2024, 10:06

DE ce neasteptat, nu a injurat Rapidul, nu a aruncat cu noroi cum poate v-ati fi asteptat si mai ales sperat ?

Exact...bine punctat...la noi bunul simt si normalitatea este ceva neasteptat...Alex va muri rapidist si nu va spune niciodată nimic rau despre echipa pe care o are tatuata pe piept. Succes Alex pt noi ai fost esti si vei fi rapidist adevărat !

visiniujohn
visiniujohn  •  24 Februarie 2024, 10:23

Mult succes Alex !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează