LIGA 1    •   ASTRA

Alex Ioniţă prins între 3 superputeri din Liga 1! Ce vrea să facă Becali și ce ofertă vine de la CFR Cluj

Ioniţă a împlinit 23 de ani în urmă cu 3 săptămâni

Ioniţă a împlinit 23 de ani în urmă cu 3 săptămâni

Articol de — Andrei Crăiţoiu Duminica, 07 Ianuarie

Becali e gata să achite un milion de euro Astrei, însă jucătorul se declară anti-stelist, în timp ce gruparea din Gruia oferă doar 500.000 de euro, propunere considerată prea mică de Ioan Niculae.Gigi Becali îşi menţine poziţia de a-l aduce sub comanda lui Dică pe cel mai important fotbalist al Astrei, Alex Ioniţă. Mijlocaşul e într-un imens scandal cu clubul cu care mai are contract încă un an.

Refuză să semneze prelungirea, motiv pentru care a fost trimis la formația secundă. De Ioniţă se interesează şi CFR, astfel că în momentul de faţă sunt practic 3 echipe care fac oferte pentru a-şi asigura serviciile lui Alex.

PROPUNEREA FCSB

Becali e categoric: " Astra cere un milion de euro pe el, eu dau banii ăştia, CFR nu va da niciodată". Apoi, latifundiarul a comentat dur poziţia fotbalistului, care s-a declarat anti- Steaua. "Se alintă, o tâmpenie, cum adică el e anti-Steaua? Bă, tu eşti fotbalist! Când joci fotbal, te gândeşti la familie. Dacă ar veni la Steaua, l-aş ţine 1-2 ani maximum şi îl dau mai departe.

El nu era de Barcelona, dar în Arabia putea ajunge. Sau la o echipă mai mică din Spania sau Italia. Ar fi luat 600.000 de euro pe an, aşa o să rămână la Giurgiu", a declarat Gigi la Digi.

PROPUNEREA CFR

Liderul campionatului a trimis o ofertă scrisă către Astra: jumătate de milion de euro plus doi jucători cedaţi acolo. Fotbaliştii doriţi de Astra ar fi Nouvier şi Nistor, însă suma nu e acceptată de Ioan Niculae. "A investit în el în jur de un milion de euro, suma de transfer plus salariul şi alte bonusuri, vrea să-şi recupereze banii", spune un om din conducerea giurgiuvenilor.

PROPUNEREA ASTREI

"I-am făcut o ofertă fantastică, urma să aibă cel mai mare salariu din istoria Astrei. Dacă spun din istorie înseamnă că şi peste Alibec sau Budescu", a declarat Dani Coman. Astra îi oferă 100.000 de euro la semnătură, apoi un salariu de 10.000 de euro lunar. Ar însemna că în primul an din următorul sezon ar câştiga 220.000 de euro. 

11 goluri şi 4 pase de gol a reuşit Ioniţă pentru Astra în actualul sezon, în meciurile de Liga 1 şi Europa

6,50 e media GSP a notelor lui Ioniţă din actualul campionat. Niciun alt fotbalist din lotul Astrei nu are peste 6,00

16 ani şi jumătate avea Ioniţă în momentul debutului în Liga 1, mai 2011 în Rapid - Braşov 1-0

"Mi-aş fi dat 5 ani din viaţă numai ca Steaua să nu ia titlul" Alex Ioniţă, în aprilie 2017

"Mai bine mă las de fotbal decât să merg la Steaua!" Alex Ioniţă, iulie 2017

"Dacă lui Ioniță nu-i vine mintea la cap, o să-l vedeţi peste 2-3 ani în Divizia B, cu salariu de 1.000-2.000 de euro pe lună" Gigi Becali, la DigiSport

Agentul lui Ioniţă e Giovanni

În spatele refuzului lui Ioniţă de a semna prelungirea cu Astra e impresarul fotbalistului. Nimeni altul decât Ioan Becali, cel care după ce a ieşit din închisoare şi-a reluat activitatea, însă conduce din umbră firma de impresariat.

"Dacă aş avea să le dau un sfat fotbaliştilor tineri din ziua de azi, ar fi acela să nu semneze cu niciun impresar. Să fie liberi şi când un agent anume vine cu o ofertă clară, concretă, atunci să meargă cu respectiva persoană. Nu să aibă încredere în cineva, fiindcă vor avea numai de pierdut", a declarat Mihăiţă Pleşan la Telekom.

Comentarii (36 ) Adaugă comentariu

haideusicfr  •  07 Ianuarie 2018, 16:38

Postat de Vlad Gabriela Ioana pe 07 Ianuarie 2018, 14:27

nouvier si nistor nu valoareaza mai mult de 300 de mii amandoi ?!?!..tu vorbesti serios ?!?!..la ora actuala nouvier e printre cei mai rapizi mijlocasi din liga 1 !..si pe transfer market e evaluat la 600 de mii !!!..iar nistor e evaluat la 700 de mii !! deci mai mult de 600-700 de mii ionita nu valoreaza !!...dar sa dai 500 de mii plus astia doi jucatori destul de buni , inseamna ca conducerea CFR-ului nu stie ce face !!adica tu dai in jur de 2 milioane pe ionita ?!?!...

Pe Nouvier nu-l agreaza Petrescu. Cum l-a dat si pe Nascimento. A plecat Ruiz toti jucatori buni. Nistor e jucator bun ,dar se pare nici el nu e in gratiile lui Petrescu. Mai sunt ei Balde, Rus ,Minca , .Unde mai punem ca si pe Camora a vrut sa-l indeparteze!

Muzzi Ciprian  •  07 Ianuarie 2018, 15:36

Postat de daweroirl pe 07 Ianuarie 2018, 12:24

tot blocat pe butonul hater si in 2018 ,un reset ceva ,nimic !?

e blocat si butonul de reset! :)))))))))

Joachim Makay  •  07 Ianuarie 2018, 15:15

Postat de Joachim Makay pe 07 Ianuarie 2018, 15:14

Try esti prostul care ingheti in statie la tramvai , moldovene . Sa-i dea Dumnezeu sanatate si viata lunga lui Valerii Moraru.

*tu

Vezi toate comentariile (36)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase