FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID 1-1

VIDEO Alexandru Albu a revenit în echipa Rapidului, după scandalul de la Iași: „Nu trebuia să ies nicăieri”

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 22:25 / Actualizat luni, 04 martie 2024 23:17

Alexandru Albu (30 de ani) a revenit în echipa Rapidului pentru meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, terminat la egalitate, scor 1-1. Mijlocașul a oferit prima reacție, după ce a fost trimis pe teren în minutul 61.

Albu l-a înlocuit pe Hromada, marcatorul golului giuleștenilor. Mijlocașul nu fusese inclus în lot pentru meciul cu UTA Arad din cauza faptului că a fost în club după eșecul cu Poli Iași.

Dan Șucu, imediat după Craiova - Rapid: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea!”
CSU Craiova - Rapid 1-1
Dan Șucu, imediat după Craiova - Rapid: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea!”

Fotbalistul a fost amendat și a revenit pe teren în meciul cu Craiova. Albu a vorbit despre scandalul de la Iași, atunci când a fost într-un club alături de colegul său, Borza, și le-a prezentat scuze suporterilor rapidiști.

El a motivat că a făcut acel gest din cauza faptului că a avut parte de o perioadă complicată în viața lui.

VIDEO. Alexandru Albu: „A fost o perioadă grea, am simțit nevoia să refulez”

„A fost un meci greu, am întâlnit o echipă de mare calitate, dar cred că puteam să înscriem mult mai repede în prima repriză. Am avut câteva situații bune, dar nu am luat deciziile corecte, per total cred că este o partidă bună.

Am avut un penalty neacordat pe final, meritam victoria. Îl lovește după ce dă în minge, practic este penalty. Ne așteaptă un derby, trebuie să dăm totul pentru a câștiga.

A fost o perioadă grea pentru mine (n.r. după excluderea din lot). Am făcut acea greșeală și vreau să-mi cer scuze suporterilor. Îmi pare rău, iubesc acest club, aceste culori, nu vreau niciodată să fac rău clubului, suporterilor, nu trebuia să fac acel gest prostesc.

Omul din greșeli învață, am plătit pentru greșeala mea. Sunt aici să dau totul, nu 100%, ci 120%!

+15 FOTO

Îmi pare rău pentru toată situația creată, nu trebuia să ies nicăieri, îmi cer scuze. Am avut o perioadă mai grea în viața mea, am simțit nevoia să refulez, am regretat, am plătit și acum trebuie să fiu concentrat pentru că ne așteaptă foarte multe meciuri în care echipa va avea nevoie de mine și de toți jucătorii”, a spus Alexandru Albu, la Prima Sport.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Motivul pentru care Bergodi l-a lăsat pe bancă pe Cristi Săpunaru în Craiova - Rapid
CSU CRAIOVA - RAPID
Motivul pentru care Bergodi l-a lăsat pe bancă pe Cristi Săpunaru în Craiova - Rapid
Marius Șumudică, încă un eșec: „N-am noroc nici măcar de ziua mea” » Urmează demiterea?
TURCIA
Marius Șumudică, încă un eșec: „N-am noroc nici măcar de ziua mea” » Urmează demiterea?

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  04 Martie 2024, 23:05

Bai albule, te pregatesti de derby, a? Ok..asa se numeste un meci intre doua echipe din acelasi oras...derby, corect...dar este un derby de nivelul Real Madrid cu Getafe sau Rayo Vallecano, echipe din Madrid..care sunt la fel de mici precum Rapid...care a petrecut jumatate din existenta in ligile inferioare, a fost mereu in umbra celor doi granzi din capitala, are doua titluri..luate de dinamovisti. Singurul mare derby din Romania a fost, este si va ramane Dinamo-Steaua...! Mai sus ma refeream la adevaratul Rapid,cel care nu mai existe...echipa la care joci este doar o clona aparuta peste noapte ! Dar e greu sa stii tu despre ce vorbesc aici...la ce moaca ai , nici nu ma miră !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează