FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Alexandru Băluță, dorit de CSU Craiova! Jucătorul recunoaște negocierile: „Vor să mă întorc acasă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 12:04

Alexandru Băluță (25 de ani) este dorit înapoi de CSU Craiova. Jucătorul recunoaște că oltenii au început deja negocierile cu Slavia Praga, campioana Cehiei pentru a-l readuce. 

Internaționalul român cedat pentru 2,65 milioane de euro la Slavia a adunat în acest sezon 31 de partide la Slavia (doar 1.380 de minute) reușind 3 goluri și două pase decisive. 

Există, într-adevăr discuții cu Universitatea Craiova. Vor să mă întorc acasă. Am avut un an greu la Slavia, dar care s-a terminat bine, cu un event.

Dar nu m-aș întoarce pentru nimic. Am venit aici, mi-am dorit mult să joc în străinătate. Trebuie să confirm aici, nu mă dau bătut”, a zis Alexandru Băluță la ProX.

2.000.000 €este cota pe transfermarkt a lui Alexandru Băluță 

Alexandru Băluță a jucat la CSU Craiova între 2014 și 2018. A strâns 141 de meciuri și a marcat 28 de goluri. Ultimul sezon a fost cel mai bun, având 17 reușite în 37 de partide.

VEZI ȘI:

Andrei Ivan, atacantul-fantomă » FCSB și CSU Craiova se luptă pentru un fotbalist de care nimeni nu știe ce joacă!

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
7manuel
7manuel  •  24 Mai 2019, 13:44
Postat de pittt pe 24 Mai 2019, 13:30

Normal ca e peste Stanciu. Il vezi pe Stanciu un mare geniu?

Nu ma, eu am vazut ca Stanciu a fost titular la Andrelecht cand a castigat campionatul si a ajuns in sferurile Europa League, iar la Sparta Praga a fost titular de drept. Amaratul tau de Baluta a frecat banca de rezerve un sezon intreg la o echipa sub belgienii de la Andrelecht. Pricepi acum?

pittt
pittt  •  24 Mai 2019, 13:30
Postat de emil1986 pe 24 Mai 2019, 12:48

'Un an greu, , dar care s-a terminat bine, cu un event'. :))) Asta n-a jucat mai deloc de gloaba ce e si vrea inapoi. Daca nici in campionatul Cehiei, intr-adevar mai valoros ca al nostru, nu reusesti sa te impui, atunci unde? Si cand te gandesti ca prazarii spuneau despre aceasta epavca ca e peste Stanciu, ca trebuia desemnat cel mai bun jucator din Romania ... Te ***!!!

Normal ca e peste Stanciu. Il vezi pe Stanciu un mare geniu?

ionnis
ionnis  •  24 Mai 2019, 12:58

Asta a jucat 15 meciuri in Cehia si vrea inapoi ca e prea greu la Slavia, concurenta mare, jucatori valorosi :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează