FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Alexandru David dă detalii din culisele negocierilor Mircea Rednic - Ionuț Negoiță: „Afacerea are un potențial fantastic”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 22:10

Alexandru David, ex-președinte al „câinilor” și omul mandatat de Ionuț Negoiță să îi transmită oferta de cedare a clubului lui Mircea Rednic, a oferit detalii din culisele negocierilor. 

„Domnul Negoiță a vrut să îi facă un preț promoțional pentru club lui Mircea Rednic. Eu am avut o întâlnire cu Mircea, în care i-am prezentat tot. Nu mi s-a părut că a avut o reacție extraordinară. Nu a fost uimit. I-am explicat în linii mari despre ce e vorba. Dacă e interesat, i-am spus că va primi toate detaliile și în scris.

Cred că mutarea asta era mai valoroasă dacă Mircea Rednic o făcea singur (n.r. fără Nicolae Badea și Vladimir Cohn). Sau măcar să și-o asume public singur. Oferta nu are niciun termen-limită. Domnul Negoiță i-a transmis: «Dacă ești interesat, evaluează și dă un răspuns într-o săptămână». Asta tocmai pentru a nu afla și altă lume despre situație”, a precizat Alexandru David la TV Digi Sport.

Alexandru David: „trei tranșe de un milion de euro”

Alexandru David, fost președinte al lui Dinamo, crede că Mircea Rednic e omul potrivit să preia formația din Ștefan cel Mare:

„Eu vă spun o părere strict personală. Aceasta este o afacere extrem de bună, cu un potențial fantastic. Vorbim despre trei tranșe de câte un milion de euro, eșalonate pe trei ani de zile.

Nu cred că era nicio problemă ca o masă de 25.000 de suporteri să vină pe Arena Națională 20 de meciuri la rând. Se strângea un milion de euro din start. Emulația se materializa în bani, iar în doi, trei ani de zile, odată cu noul stadion, afacerea căpăta o altă dimensiune”.

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Rednic se întâlnește mâine cu Badea și Cohn! Rundă decisivă de discuții pentru a lua clubul de la Negoiță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Iunie 2019, 21:35
Postat de iry79 pe 15 Iunie 2019, 08:03

Pleacă băi prostule, cu libera ta exprimare, că nu interesează pe nimeni.

*** ***, *** *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  15 Iunie 2019, 12:28

băi frate,pe lângă afacere,fotbalul ar trebui să fie în primul rând trăire și atașament,jertfă pentru culorile clubului pe care-l reprezinți,altfel când vorbim doar de bani,satana e în mijlocul nostru!

mosvasile
mosvasile  •  15 Iunie 2019, 09:41

Asta-i cinism,din partea lui Negoita si naivitate din partea dinamovistilor!Sa zicem ca se arunca Rednic si semneaza contractul de vanzare cumparare-dupa ce-l convinge pe Badea sa ridice sechestrul pe actiuni!Si?Cu asta ce a rezolvat?Are bani pentru un buget de 10 milioane pe an-ca fcsb sau CFR?Ca asa...numai cu "meseria"lui de antrenor si ca vorbeste in franceza in vestiar si cu "pedagogia"lui in relatiile cu jucatorii,am vazut cu totii ce a facut!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează