FOTBAL  »  Superliga  »  CARIERĂ ÎN DECLIN

Alexandru Ioniță e într-o situație critică: a ajuns homeless în fotbal și se antrenează prin parcuri + are cifre horror

Articol de , , - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 11:04

Alexandru Ioniță (25 de ani) se află într-o situație dramatică la 2 ani de când CFR Cluj plătea pe el peste 1 milion de euro: n-are echipă și se antrenează singur prin parcurile din București. 

Alexandru Ioniță se anunța o mare speranță a fotbalului românesc în urmă cu 2-3 ani! Era un jucător disputat de cele mai importante echipe, dar în prezent a ajuns în postura de jucător abandonat. Ioniță e nevoit să se antreneze de unul singur, prin diverse parcuri din București, având o situație extrem de complicată. 

În vara anului trecut, CFR Cluj, unde n-a dat randament, a acceptat să-l împrumute la una dintre rivalele în lupta pentru titlu, CSU Craiova. Nici aici n-a confirmat, a intrat în conflict cu cei din conducere, iar patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a decis ca el să nu fie luat nici măcar în cantonamentul pe care alb-albaștrii îl efectuează de mai bine de două săptămâni în Antalya. 

Ioniță și-a exprimat dorința de a merge la Rapid, în Liga a 2-a, unde e dorit de Daniel Pancu. Rapid s-a și angajat să suporte o mare parte din salariul său, care se ridică la 20.000 de euro lunar, însă CFR nu s-a arătat deschisă acestei afaceri. 

„E un fotbalist în care am investit peste 1 milion de euro, dacă am accepta să-l cedăm la Rapid, s-ar alege praful de cota lui și nu ne-am mai putea recupera niciodată probabil nici măcar o parte din ce am cheltuit” a fost poziția campioanei. 

„Eu am încercat și încă încerc să-l luăm, mi-l doresc, însă situația lui e foarte, foarte complicată. Cred că și Astra mai deține procente, când l-a cedat la CFR, și probabil nu e de acord cu un eventual împrumut la Rapid”, a declarat zilele trecute, la Telekom Sport, Daniel Pancu, antrenorul celor din Giulești. 

Tot Pancu este cel care trage și un semnal de alarmă în privința acestui fotbalist: „Dacă nu se va rezolva cumva acest împrumut la Rapid și el va rata și următoarele 6 luni, nu știu dacă va mai putea reveni vreodată în prim-plan. Cred că este ultima lui șansă”.

„Am discutat inclusiv cu tatăl său zilele trecute, mi-a cerut să-l ajut fiindcă se antrenează singur prin parc, dar dacă ar depinde exclusiv de mine, atunci Ioniță ar fi deja sub comanda mea la antrenamentele Rapidului”  - Daniel Pancu, antrenor Rapid

Alexandru Ioniță, cifre horror

  • n-a mai marcat un gol în Liga 1 de mai bine de un an, din decembrie 2018, când a transformat un penalty pentru CFR 
  •  n-a mai înscris din acțiune în campionat de mai bine de un an și jumătate, din august 2018, Voluntari - CFR 1-2 
  •  are doar două meciuri ca titular în acest campionat 
  •  de când a plecat de la Astra, n-a fost niciodată integralist la un meci de Liga 1

Cota lui Alexandru Ioniță a scăzut de 3 ori 


La începutul lui 2018, Ioniță avea o cotă formidabilă. La doar 23 de ani, era evaluat la 1,5 milioane de euro, după ce avusese prestații deosebite în tricoul Astrei. De atunci a început să coboare și efectiv s-a prăbușit. În prezent e cotat la numai 450.000 de euro. 

Alexandru Ioniță, din premiant în corigent

În ultima jumătate de sezon petrecută la Astra, Ioniță a avut prestații excelente, care au fost reflectate și de calificativele primite din partea Gazetei Sporturilor. A jucat nu mai puțin de 20 de jocuri și media notelor GSP a fost de 6,50, ceea ce înseamnă foarte bine. Apoi, randamentul a fost scăzut și în prezent Alex a ajuns să aibă o medie de sub 5. 

SEZONECHIPAMEDIA GSP
2017-2018Astra (tur)6,50
2017-2018CFR Cluj (retur)5,83
2018-2019CFR Cluj5,47
2019-2020Craiova4,80

Vezi și: 

LPF a anunțat programul etapelor 24 și 25 din Liga 1 » Când se joacă derby-ul Dinamo - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  25 Ianuarie 2020, 20:33

impachetatorilor ***,cine mortii vostrii e csu...nenorocitilor...prosti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

napocarrepublic
napocarrepublic  •  24 Ianuarie 2020, 19:42
Postat de pe 24 Ianuarie 2020, 12:24

sarac ,dar cinstit...cand nea gigi la ofertat,nu s-a vandut ca altii...sa fie drept exemplu pt alti caini pana la moarte si alte vietuitoare demne ! numai nea gigi distruge fotbalistii...abia astept sa ne radem cu chipciu si petrescu !

Normal .. daca Gigi spune ca acest Chipciu nu e bun atunci producatoarele de lana nu ii ies din cuvant

2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  24 Ianuarie 2020, 18:42

Din nou acest căcat de patron arata ca este un nesimțit. Regret ca spun aceste cuvinte, dar este un *** împuțit în fotbalul ăsta. Nu-l ți atunci împrumută-l dar nu-l distruge. Acest patron nu merită să fie la Craiova, Craiova chiar dacă este cunoscută pentru interlopi ei, sunt de 10 ori mai umani ca acest *** de patron. Cat *** crede ca își mai bate joc de olteni?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează