FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

Alexandru Ioniță trăiește periculos! A răbufnit la adresa lui Dan Petrescu, după remiza de la Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2018 21:45

 Alexandru Ioniță II (23 de ani) a evoluat doar 20 de minute în egalul alb dintre U Craiova și CFR Cluj și se consideră nedreptățit de antrenorul Dan Petrescu.

"Am venit la Craiova să nu pierdem. Este bun și un punct pentru noi. Nu putem da timpul înapoi, nu știm ce s-ar fi întâmplat dacă Dan Petrescu ar fi fost pe bancă și nu în tribune.

Știam că nu am postul de titular asigurat când am venit la CFR. Eu m-am pregătit excelent, am jucat bine de fiecare dată când am fost introdus. Este doar decizia lui Dan Petrescu. Eu consider că merit să joc mai mult. 

Steaua nu a meritat acel egal, chiar dacă noi nu am jucat un fotbal plăcut ochiului. Am luat gol la ultima fază.

Ne bucurăm că nu am pierdut cu principalele două contracanditate. Trebuie să câștigăm cu Astra, etapa viitoare. Nu contează că cei de acolo îmi sunt prieteni", a declarat Alexandru Ioniță II la TV Digi Sport. 

Valeriu Bordeanu, "secundul" suspendatului Dan Petrescu, e de părere că echipa sa ar fi meritat să câștige la Craiova. 

"Meciul a fost pregătit pentru a câștiga. Inspirația ultimei pase ne-a lipsit însă. Craiova e un adversar redutabil, foarte puține echipe reușesc să câștige aici. Jucătorii mei au abordat extaordinar meciul și cred că meritam să câștigăm. Așa se câștigă trofee, apărându-te bine. Păcat de starea gazonului, în seara asta a dezavantajat ambele echipe.

Cu siguranță că Ioniță merită să joace mai mult, va veni și vremea lui. Țucudean nu a jucat pentru că avem și alte opțiuni. Probabil va juca etapa viitoare el, iar Omrani va sta pe bancă. Mai e și Balde.

Mai sunt 7 meciuri, vom lupta până la capăt. Și Steaua va juca etapa viitoare c u Craiova, cu siguranță nu îi va fi ușor", a declarat secundul Valeriu Bordeanu, la TV Telekom Sport.

Vezi și: VIDEO+FOTO Dușmanii golului » Craiovenii și clujenii au remizat într-un meci fără ocazii clare. FCSB poate redeveni lider

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament2

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OFF

Sâmbătă, U Craiova - CFR Cluj 0-0
Duminică, Astra Giurgiu - Viitorul, 18:00
Duminică, FCSB - Poli Iași, 20:45

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OUT

Concordia Chiajna - FC Botoșani 0-0 
Dinamo - Juventus București 1-2
Sâmbătă, FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 1-2
Luni, ACS Poli Timișoara - Sepsi, 20:45

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
daniaania
daniaania  •  02 Aprilie 2018, 09:47

Jucam modest si nu suntem in ascendenta. La Bucuresti cu siguranta nu vom bate FCSB-ul. Jocul in careu este fara viziune, mingi bubuite, frica. Nu cred ca vom castiga campionatul, numai cu noroc.

maxp
maxp  •  01 Aprilie 2018, 18:48
Postat de Marcello Kazan pe 01 Aprilie 2018, 08:57

Alex. Ionita CONSIDERA ???... ca trebuie sa joace mai mult ???... Inca o dovada ca fotbalistii romani IN MAREA LOR MAJORITATE, SINT *** SI IGNORANTI !!!... Cind esti un "***" precum Alex. Ionita si antrenor iti este Dan Petrescu fost fotbalist care a impus MARE RESPECT ANI DE ZILE IN FOTBALUL INTERNATIONAL iar in prezent e unul dintre cei mai CAPABILI antrenori romani, CIOCU' MIC, PUNE CAPU JOS SI TRAGE TARE FIE CA JOCI SAU NU, pentru ca altfel, O S-O IEI LA *** la fec ca 99% din tinerii fotbalisti romani care se considera BURICU PAMINTULUI dar care de fapt SINT NIMENI...

Dan Petrescu nu este jucator la CFR in acest moment. Oricum, eu i-am ascultat interviul lui Ionita, ce scrie aici mi se pare total denaturat, tonul lui a fost unul calm, si-a spus anumite nemultumiri, dar a facut-o discret, nu a dat cu nimic in Dan Petrescu, evident ca nu-si permite sa-si strice total relatiile cu propriul antrenor. Dar momentan un singur lucru mi se pare cert: Dan Petrescu practica un fotbal mult prea economicos, in orice meci, pentru o echipa cu lotul pe care il are, ceea ce s-ar putea sa-i coste titlul, iar Dan Petrescu tine pe tusa unul din cei mai talentati jucatori romani ai momentului. Cred ca oricine ar fi nemultumit in locul lui Ionita, jucatorii isi cam stiu valoarea, e chiar nasol sa stii ca esti mai bun ca ceilalti si nu joci. Si de ce nu joci, pentru ca antrenorul tau joaca un stil mai mult fara minge decat cu minge, nu-l intereseaza calitatile tehnice ale jucatorilor, ci capacitatea de efort si organizarea in teren. De asta n-am fost niciodata adeptul lui Dan Petrescu la echipa nationala, el nu joaca deloc un fotbal productiv. E ok sa joci asa cand antrenezi pe Rubin, dar cand ai echipa cu cel mai bun lot din Romania, e absurd sa joci asa. Din pacate Ionita a ales prost unde sa se duca.

firstsisif
firstsisif  •  01 Aprilie 2018, 13:50

"Jucătorii mei au abordat extaordinar meciul și cred că meritam să câștigăm." Nu sunt "jucatorii tai" mai Bordeanu. Sunt "jucatorii nostri".

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close