FOTBAL  »  Superliga  »  A MURIT ILIE BALACI

Alexandru Mateiu cere retragerea numărului 8 la Craiova » Prima reacție a conducerii clubului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 18:38

Alexandru Mateiu a cerut aseară, la finalul partidei câștigate de CSU Craiova cu FCSB, scor 2-1, retragerea tricoului purtat de Ilie Balaci la Universitatea Craiova, cel cu numărul 8. 

Mateiu, cel care poartă în acest moment numărul 8 la CSU, a lansat ideea, care este acum analizată de conducerea clubului care evolează acum în Liga 1.

Pavel Badea, directorul CSU Craiova, a fost astăzi prezent la priveghiul lui Ilie Balaci, la biserica "Sf. Ilie" din Craiova. Badea, omul care a preluat numărul 8 chiar de la "Minunea Blondă" pe vremea Științei, a declarat: "Am avut şansa, fiind şi mijlocaş ofensiv, să joc pe un post pe care a jucat unul dintre cei mai mari jucători ai României. Retragerea tricoului cu numărul 8 este o idee, probabil că în următoarele zile se va lua o decizie finală".

VEZI ȘI:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
risc_mix
risc_mix  •  22 Octombrie 2018, 23:01
Postat de baruch pe 22 Octombrie 2018, 21:06

o idee excelenta. am scris de ieri asta. dar pentru romani, care nu respecta absolut deloc trecutul si se bat intre ei, complet lipsiti de orice altruism, sa aiba fiecare "craiova" lui, "steaua" lui, chit ca echipele alea sunt de garsoniera...

Ba din contră, eu cred că e o idee trăznită. Procedând cum gândești tu ar fi o mare eroare. Ăsta nu ar fi respect. Trebuie făcut ceva care să amintească de numele lui Iliuță, nu să fie dat uitării. De exemplu, la moartea lui Oblemenco, un zeu în Craiova, nu s-a retras nr. 9, ci numele său a dat numele stadionului . La fel, Dinamo care are un teren din incinta compexului cu numele Florea Dumitrache, nu a retras nr. 9. Despre Dobrin ce să mai vorbim? Căci niciodată un puști care azi are câțiva ani, nu va întreba peste ani ,când va merge pe stadionul din Craiova, de ce Craiova nu are un număr 8 în echipă, dar sigur va întreba cine a fost Ion Oblemenco.

suporterucv
suporterucv  •  22 Octombrie 2018, 21:23
Postat de balauru48 pe 22 Octombrie 2018, 21:13

Ce legatura are Balaci cu clona csu??? Retrageti toate numerele si dispareti de unde ati venit, de nicaieri!

Venea la meci in calitate de suporter al acestei ”clone” ***...si venea la o echipa care se cheama legal ”Universitatea” si care e iubita in Craiova cum nu va fi niciodata Dinamo in Bucuresti !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  22 Octombrie 2018, 21:13

Ce legatura are Balaci cu clona csu??? Retrageti toate numerele si dispareti de unde ati venit, de nicaieri!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează