FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Alexandru Mitriță, la Torino? CS U Craiova a refuzat prima ofertă și cere o sumă fabuloasă!

Alexandru Mitriță ar putea reveni în Serie A după un an și jumătate petrecut la Craiova // FOTO: GSP
Alexandru Mitriță ar putea reveni în Serie A după un an și jumătate petrecut la Craiova // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 19:50

Alexandru Mitriță, 23 de ani, ar putea pleca în scurt timp de la CS U Craiova, cel mai valoros jucător al oltenilor fiind dorit de Torino, locul 9 din Serie A.

Șefii lui CS U Craiova ar urma să negocieze în această seară transferul lui Mitriță la Torino, anunță TV Telekom Sport. Italienii ar fi dispuși să plătească 5 milioane de euro, însă oficialii alb-albaștrilor visează la primirea unei sume mult mai mari, undeva în jurul a 8 milioane de euro.

Oficialii echipei de pe locul 3 din Liga 1 vor să obțină o sumă cât mai consistentă de pe urma transferului lui Mitriță - 13 goluri în 18 meciuri în acest sezon - și nu acceptă să scadă din pretenții, mai ales că fotbalistul e considerat principala armă în lupta la titlu.

Mitriță, care mai are contract cu CS U Craiova până în 2022, nu e străin de fotbalul din Peninsulă. A strâns 15 meciuri în Serie A pentru Pescara, club de la care craiovenii l-au cumpărat definitiv în 2018 pentru 700.000 de euro. 

3.500.000 €e cota de piață a lui Mitriță, conform Transfermarkt

CE CONCURENȚĂ AR AVEA!

În cazul în care mutarea s-ar realiza, Mitriță ar avea parte de o concurență serioasă în ofensiva celui de-al doilea club din Torino: Andrea Belotti, Iago Falque sau Simone Zaza sunt trei dintre „gurile” de foc din atacul italienilor.

Vezi și: VIDEO Andrei Cristea, primul TUN pentru Craiova! A marcat în primul amical + ce reacție a avut

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
ovidius72
ovidius72  •  16 Ianuarie 2019, 20:34

Slabi, tematori... Va veti pierde painea pana la urma.. Pentru ca nu o meritati. *** asta era ceea ce am scris eu? Te salut Catalin.

ovidius72
ovidius72  •  16 Ianuarie 2019, 20:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1787497927946747
Sorin Stanisel  •  15 Ianuarie 2019, 12:43

Daca stirea este adevarata si Craiova nu-i da drumul lui Mitrita pe 5 milioane de euro, face o mare greseala. Craiova are un buget de salarii anual in jur de 2 milioane de euro, din care nota bene aproape 50% se achita din vanzari de bilete si restul din drepturile TV. Acesti 5 milioane de euro pot sa fie impartiti in doua: jumatate pentru patron, lucru normal pentru ca nimeni nu baga bani intr-o afacere fara sa si scoata si cu cealalta jumatate se pot cumpara 5 ex-iugoslavi in varsta de 20-23 ani de valoarea lui Kolici, cu care poti ataca titlul si cupele europene.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează