FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - HERMANNSTADT 2-0

Alexandru Pelici a schimbat din mers obiectivul lui Hermannstadt: "Asta ne dorim acum!"

Alexandru Pelici
Alexandru Pelici

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 23:12

Alexandru Pelici (44 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, e dezamăgit de atitudinea elevilor săi din înfrângerea cu FC Botoșani, scor 0-2. 

"Am făcut o partidă slabă. Am luat goluri nepermise, din faze fixe. Și-au creat ocazii pe momentele lor favorite de joc, pe tranziția pozitivă. Trebuie să ne trezim, să trecem la treabă și să fim mai curajoși. Astăzi ne-a fost teamă. Dacă am ajuns aici, trebuie să jucăm fotbal.

Botoșani e o echipă bună. Are în componență jucători cu valoare și cu o experiență superioară. Noi ne dorim să acumulăm cât de multe puncte putem la început, mai ales cu echipele care sunt mai puțin favorite după calculul hârtiei. De asta e important meciul cu Dunărea Călărași de etapa viitoare", a declarat Alexandru Pelici la TV Telekom Sport.

"Știam că ne așteaptă un meci foarte greu aici. Am pregătit partida bine, dar nu știu ce s-a întâmplat. Puteam mult mai mult, nu am fost suficient de agresivi. Nu contează că am făcut un meci bun. Asta mi-e meseria, să îmi ajut echipa"
Cătălin Căbuz, portarul lui Hermannstadt

Vezi și: VIDEO + FOTO FC Botoșani, victorie entuziasmantă în fața surprizei Hermannstadt » Debut de senzație pentru fotbalistul crescut de PSG

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0
Sâmbătă 18:00 Dunărea Călărași - CFR Cluj
Sâmbătă 21:00 Poli Iași - Astra Giurgiu
Duminică 18:00 Sepsi - U Craiova
Duminică 21:00 FCSB - Dinamo
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT LIGA 1

clasament liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  28 Iulie 2018, 00:52

de unde reiese ca a schimbat obiectivul? voi cititi ce scrieti?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează