FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS MIOVENI 4-2

Pelici, disperat: „Avem 3 fundași centrali și luăm gol de pe linia porții”

CFR Cluj - CS Mioveni 4-2 | Alexandru Pelici, antrenorul argeșenilor, a tras concluziile la finalul partidei care a consemnat al 3-lea eșec al echipei sale în primele 3 etape. +10   FOTO
CFR Cluj - CS Mioveni 4-2 | Alexandru Pelici, antrenorul argeșenilor, a tras concluziile la finalul partidei care a consemnat al 3-lea eșec al echipei sale în primele 3 etape.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 00:15 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 00:49

CFR Cluj - CS Mioveni 4-2 | Alexandru Pelici, antrenorul argeșenilor, a tras concluziile la finalul partidei care a consemnat al 3-lea eșec al echipei sale în primele 3 etape.

Luăm goluri mult prea ușor, asta e problema. Am revenit în joc în a doua repriză, puteam să egalăm la 3-2, când am greșit o pasă care l-ar fi lăsat pe Bogdan Rusu singur cu portarul. Totuși, victoria lor e meritată. 

Diferența de valoare și-a spus cuvântul, ei și-au fructificat ocaziile”, a declarat Pelici în emisiunea Fotbal Show realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport.

Suma incredibilă investită de CFR în nocturna care acum i-a creat atâtea necazuri » Instalația nouă a costat mai mult ca transferul lui Miculescu la FCSB
CFR Cluj - CS Mioveni
Suma incredibilă investită de CFR în nocturna care acum i-a creat atâtea necazuri » Instalația nouă a costat mai mult ca transferul lui Miculescu la FCSB

Pelici, după CFR Cluj - Mioveni 4-2: „Facem greșeli nepermise”

Din păcate, primim multe goluri pe greșeli nepermise, faze fixe, luăm gol de pe linia porții în condițiile în care noi avem 3 fundași centrali. Sperăm să remediem greșelile și să facem puncte”, a mai spus Pelici.

Despre transferuri, antrenorul Mioveniului a precizat: „Am avut discuții, să nu credeți că nu ne-am gândit că am avea nevoie de întăriri, dar sunt câțiva jucători care ne-au refuzat și vom vedea cine va veni, cine se va încadra în bugetul nostru și cine ne va ajuta”.

+6 FOTO

Ne-am obișnuit să fim considerați principala candidată la retrogradare, nimeni nu ne-a dat nicio șansă să ajungem unde suntem azi. Nu trebuie să trăim din amintiri, trebuie să ne trezim și să facem cu toții mai multe
Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

Fotbal Show, pe GSP.ro și Prima Sport

De sâmbătă, pe GSP.ro, cititorii vor putea vedea în timp real cele mai importante faze din meciurile din Liga 1, interviurile cu MVP-urile jocurilor, primele reacții ale celor mai buni fotbaliști, dar și analiza detaliată a antrenorilor, totul din zona de flash-interviu de pe fiecare stadion. Nu vor lipsi imagini spectaculoase din meciuri, faze tari, analizate alături de invitați speciali.

Moderatorul Fotbal Show e jurnalistul GSP, Costin Ștucan. Emisiunea poate fi urmărită pe Prima Sport, pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te AICI).

Clasamentul actualizat din Superliga

Toate detaliile înaintea meciului FCSB - FCU Craiova:

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Becali îi lasă lui Rotaru un fotbalist de play-off: „Nu-l mai iau, am transferat deja pe altcineva”

CS Universitatea Craiova pierde un jucător de bază înaintea derby-ului cu Rapid: „Plecarea lui ne lasă descoperiți! Putea rezolva anumite meciuri” + Anunțul oficial al clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează