FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-3

Dinamo - FCSB 0-3. „Câinii” nu-și fac griji că retrogradează: „Ne salvăm fără baraj”

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0. Alexandru Răuță (29 de ani), căpitanul „câinilor”, este sigur că nu vor exista emoții în privința retrogradării. +27   FOTO
FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0. Alexandru Răuță (29 de ani), căpitanul „câinilor”, este sigur că nu vor exista emoții în privința retrogradării.

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 ianuarie 2022 22:53 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2022 23:10

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0. Căpitanul echipei ajunse acum la 10 puncte distanță de locul de baraj, Alexandru Răuță (29 de ani), este sigur că nu vor exista emoții în privința retrogradării. 

Alexandru Răuță a fost eliminat în minutul 37 al partidei, pentru două cartonașe galbene. Tabela arăta în acel moment 1-0 pentru rivala FCSB. 

Dumitru Dragomir, fără milă după Dinamo - FCSB: „Ce meci tâmpit! Nici aviația americană nu îi salvează”
Dinamo - FCSB
Dumitru Dragomir, fără milă după Dinamo - FCSB: „Ce meci tâmpit! Nici aviația americană nu îi salvează”

Mijlocașul dinamovist îl arată cu degetul pe Ovidiu Hațegan: „Cred că primul galben a fost acordat foarte uşor, nici măcar nu am dat cu cotul. La al doilea l-am atins, dar prea uşor se dau cartonaşele, mai ales la aceste meciuri, cu asemenea încărcătură. Prea uşor suntem eliminaţi. Îmi reproşez că nu aveam voie să las echipa în 10 oameni. Mister m-a încurajat în vestiar, mi-a spus să țin capul sus”.

Alexandru Răuță, după Dinamo - FCSB 0-3: „Ne salvăm fără baraj”

Căpitanul dinamovist a continuat, referindu-se la meci. „Se pare că nici norocul nu a fost cu noi. Am primit un gol rapid, un gol frumos de la Popescu, la noi cine vine dă goluri tari. Mergem înainte, avem deplasare la Botoşani, trebuie să venim cu punct sau puncte. 

Încercăm să facem un grup, o echipă. Cred că s-a văzut o schimbare. Trebuie ca noi, cei vechi, să-i ajutăm pe nou-veniți şi să o scoatem la capăt. Este foarte greu când vedem clasamentul, dar ne antrenăm, mergem mai departe. Sunt momente-cheie în jocuri când lucrurile se dezechilibrează”, a spus Alexandru Răuță, la Telekom Sport. 

Întrebat despre lupta pentru salvarea de la retrogradare, Răuță a dat dovadă de o încredere deosebită: „Nu ne bazăm pe răul altora, vrem să jucăm pe teren până la capăt. Să rămână doar cine merită să joace în Liga 1. Eu zic că ne salvăm și fără baraj”.

VIDEO Conflict în tribune la Dinamo - FCSB

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Meci istoric: Ultimul Dinamo - FCSB pe bătrânul stadion din „Ștefan cel Mare” » Cifrele din Derby de România

Dinamo - FCSB 0-3. Ianis Stoica: „I-am dat mesaj lui MM și m-am ținut de promisiune”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (46)
radumatei
radumatei  •  31 Ianuarie 2022, 13:16

Răuță, de pe ce planetă vii? Ambele cartonașe au fost corect acordate, nu norocul v-a lipsit ci valoarea, iar pe nou-veniți mai bine nu-i ajutați că mai rău îi încurcați. Cît despre salvarea de la retrogradare, eu zic că mai bine îți pui ceasul să sune mai devreme ca să te obișnuiești cu matineul. La cum joacă Dinamo, e mai bine în Serie B, nu vă mai chinuiți nici voi, nu ne mai chinuiți nici pe noi.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  31 Ianuarie 2022, 13:13
Postat de Muzzi Ciprian pe 31 Ianuarie 2022, 10:02

spre disperarea a voastra, a cui, ***?eu sunt farist! de ce as boci eu? sau cei de la Farul? macar ai inteles ce ti-am zis acolo? statul a furat, deci lucrul e la el! pricepe odata ca , desi boul de jiji are dreptate, nu mai are steaua! are doar o echipa, steaua candva, pe care, incet, incet a transformat-o in ceva sinistru!

Cum.adica nu mai are,daca asta a luat si asta a avea? Odata ce echipa din 1998 a jucat si in 1999,aia este,ca n-a aparut peste noapte alta echipa,Fc Nimeni si in locul lui Fc Nimeni a aparut Fc Fcsb,timp in care Talpan lua chirie pe stadion de la Fc Steaua Bucuresti in acte,nu??? Ideea e ca unii sunt atat de creini,incat ar renunta la ustoria si palamresul echipei,doar ca sa fie echipa la geberalii care au ingropat-o in orimul rand! A cui este vina ca a aparut Becali acolo? Nu aia de la Csa l-au adus,nu lui i-au dat echipa,mi-au dat-o mie cumva??? Pau cum sa imi doresc sa se intoarce echipa la aia care au furat toti banii din cont,ca apoi sa caute un cioban sa scape de ea? A fost ciobanul la inceput,dupa ce a facut bani cu echila armatei,n-a mai fost bun....scuze,tot era bun,daca Becali platea 5.3 milioane de euro anual,cu tot cu taxe,pentru inchirierea numelui si a desenului,atu ci Fc Fcsb era Steaua Bucuresti,nu?

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  31 Ianuarie 2022, 10:04
Postat de dinamo_forever_77 pe 31 Ianuarie 2022, 09:58

Imi pare rau sa te anunt dar DINAMO se numeste in continuare DINAMO!!! Cat va priveste pe voi, din punctul meu de vedere, adevarata steaua este acolo unde sunt suporterii, iar pentru mine in acest moment fcsb=steaua. Pacat de ce stat avem...unul care nu este in stare de nimic si care lasa aceasta ambiguitate sa apara si s-o intretina.

nu lasa nimic , te contrazic! statul a furat si s-a facut stapan pe steaua! vina este in oarecare masura si a lui jiji, a incercat sa fure statul cu celebra schimbare de societate si si-a luat-o in dinti! asta cu unde sunt suporterii e relativa! daca revine steaua in prima liga vreodara, sa vezi exod dinspre fcsb=pcr!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează