FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - POLI IAȘI 3-6

Alexandru Tudor, după retragerea oficială din arbitraj: "Acest meci cu 9 goluri e un dar de la Dumnezeu"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 22:18

Alexandru Tudor a oferit primele reacții după ce a arbitrat ultimul meci din cariera sa în Liga 1, Concordia Chiajna - Poli Iași 3-6. 

"Am un sentiment de mulțumire. Mulțumesc lui Dumnezeu, iată și meciul de azi a fost un dar, cu un asemenea meci pe o asemenea ninsoare. A fost un meci cu o încărcătură emoțională mai mare ca de obicei. Când vezi un meci cu atâtea goluri trebuie să te bucuri.

Sunt mulți ani pe care i-am trăit aici, pe teren. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. Mergem înainte, ce se rânduie aia va fi.

Nu voi uita niciodată privirile copilașilor în meciurile pe care le arbitrez. Am arbitrat un meci al unor copii de 7-8 ani. Pentru mine cei mai importanți sunt copilașii. Eu mereu țin minte ce e bun și uit lucrurile negative. Încerc să țin minte numai lucrurile bune", a zis Alexandru Tudor la Look TV.

Citește și:

Alexandru Tudor se retrage // GALERIE FOTO De ce și-a lăsat barbă, ce spune despre călugărie și de ce nu zâmbește în timpul meciurilor

SPECIAL GSP » Astăzi, arbitrul cu cele mai multe meciuri în Liga 1 all-time, Alexandru Tudor, va conduce ultimul său joc în calitate de "central"

GALERIE FOTO Alexandru Tudor, premiat la retragerea din activitate: "Respect și stimă pentru o carieră sublimă"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
985032664911368
Florentina Gradinaru  •  15 Decembrie 2018, 16:32

ASTA ESTE NEAMUL ROMANESC. TOTI *** JIGNESC SI NU VAD DECAT CU OCHELARI DE CAL. MIE MI-A PLACUT DE TUDOR, UN OM SERIOS SI II UREZ BAFTA IN CONTINUARE. CAT DESPRE HATERI, SA SE UITE IN OGLINDA, DAR DE LA DISTANTA , SA NU SE SPARGA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

max9
max9  •  15 Decembrie 2018, 11:01

olteni neevoluati cu circomvolutiuni lipsa comenteaza pe site...a ajuns internetu in sud..damn

486296171535958
Nelu Stanciu  •  15 Decembrie 2018, 10:57

Înseamnă că burlenii au găsit alţi 10 mai hoţi şi mai ligăi, decât el

Vezi toate comentariile (15)
Comentează