FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Alexandru Tudor se retrage // GALERIE FOTO De ce și-a lăsat barbă, ce spune despre călugărie și de ce nu zâmbește în timpul meciurilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 17:46

Alexandru Tudor (47 de ani) se retrage din activitate după 20 de ani. Ultimul meci din carieră va fi Concordia Chiajna - Poli Iași, astăzi, de la ora 20:00.

Tudor a fost dintotdeauna un personaj aparte în peisajul arbitrajului și al fotbalului românesc, iar acum, înaintea cântecului de lebădă, a vorbit despre lucrurile care i-au adus notorietate. 

... de ce nu zâmbeşte la meciurile din România: "Jocurile din Liga 1 nu sunt de tipul celor din străinătate, în care au loc doar 6-7 faulturi, aşa cum face, de exemplu, Barcelona. Când ai de judecat 300 de faze, din care să iei 60 de decizii, e altceva. În principiu, jocurile europene sunt ceva mai rapide, dar ale noastre sunt mai dificil de arbitrat. Oboseşti nervos la partidele din Liga 1"

... de ce a decis să-şi lase barbă: "Eu cred că între bărbat şi barbă e o relaţie clară şi foarte bine definită. Am decis să-mi las barbă după pelerinajul pe care l-am realizat în Orientul Apropiat, în 2007"

... de ce spune că e condus de o femeie: "Soţia mea e profesoară de atletism şi ceea ce trebuie să fac eu când mă antrenez este să o ascult. Iată că, într-o lume a bărbaţilor, eu sunt condus de o femeie"

... de ce n-ar putea să se călugărească: "Asta pot face doar oamenii de excepţie, nu eu. Trebuie să fii capabil, trebuie să ai calităţi şi putere interioară, nu ca mine..."

alexandru tudor rs 6813 +13 FOTO

Vezi și: 

EXCLUSIV GSP » Special pentru Gazeta Sporturilor cei 7 arbitri de pe lista FIFA i-au transmis un mesaj lui Alexandru Tudor, la momentul retragerii din arbitrajul românesc

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  14 Decembrie 2018, 23:45

Arbitrul de casa al *** becali! Toata viata lui o sa *** a ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chromophobia
chromophobia  •  14 Decembrie 2018, 20:21
Postat de Gabriel Zoro pe 14 Decembrie 2018, 19:17

Cred că se va face popă,dupa acest meci.

Sunt sanse mari sa devina popa ca de acolo ies cei mai multi bani.Sansa a 2-a e sa devina specialist la telekom sau digi.Iti dai seama ce specialist e asta de arbitru.La fiecare faza,oprea meciurile.Pe langa faptul ca nu mai avem fotbalistii de altadata,asta a e unul care a ingropat spectacolul frumos din fotbalul romanesc de altadata

171864063754387
Gabriel Zoro  •  14 Decembrie 2018, 19:17

Cred că se va face popă,dupa acest meci.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează