FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-2

Alibec le răspunde contestatarilor după un meci excelent! FCSB, principala țintă: "Cum mi-au mulțumit? M-au dat la o parte!" » Promisiunea lui Șumudică

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 23:39

Denis Alibec a făcut un meci fantastic cu Dinamo, marcând o dată și oferind o pasă decisivă în victoria echipei sale cu 2-1. Atacantul i-a taxat pe cei de la FCSB, care au renunțat la el prea ușor. 

"Nu mi-am pierdut niciodată încrederea în mine. Sper să intru de acum pe o pantă ascendentă. Vreau să o iau pas cu pas, nu mi-am propus lucruri mărețe. Știu că am avut o parte mare de vină la Steaua, pentru că am intrat nerefăcut.

Dar cei de acolo cum mi-am mulțumit pentru asta? M-au dat afară! Mi-am dorit să joc, să ajut pentru că erau calificările în cupele europene, iar ei m-au dat la o parte. Asta este.

Chiar dacă sunt multe persoane care nu mai au încredere în mine, eu știu ce pot. Îi mulțumesc lui Șumi că a fost mereu alături de mine, la fel ca majoritatea oamenilor cu care am lucrat E bine că am revenit aici, că am înscris și că am câștigat. Îmi era dor să marchez. Ar trebui să joc mai des cu Dinamo, îmi merge bine", a zis Denis Alibec la Look TV.

...despre oferte: "Șumi mi-a zis să trag tare la Astra pentru că mă ia acolo. Asta fac, mai ales că avem o echipă bună și cred că ne putem bate la titlu. Deocamdată am doar un gol".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
blatistu12
blatistu12  •  15 Septembrie 2018, 11:18

Ma,ma lasi,a facut 20 minute bune în 2 ani ,si acum îl ridicam in slavi?? E varza ca fotbalist,numai talente pe capul lui.Cand o sa joace macar vreo 10 meciuri bune in anul asta competițional atunci sa vorbiti de el.Asa ati facut si cu Man si e varza ,i s- a urcat vedetismul la cap.APROPO DACA ERA JUCATOR BUN JUCA LA INTER MILANO ,NU VENEA SA FRECE BANCA DE REZERVE IN ROMANIA.BECALI A LUAT OTEAPA CAT EL DE MARE CIND L-A TRANSFERAT.BINE CA NU L- A LUAT PE NISTOR DE LADINAMO CA E TERMINAT SI ALA

1952971428322908
Eu Pensionarul  •  15 Septembrie 2018, 10:58

cred ca atat ne-a oferit pe anul acesta...sa fim multumiti si sa asteptam anul urmator ;)))))))))))))))))

baddog26
baddog26  •  15 Septembrie 2018, 09:44

Alibec cu siguranță este un jucător talentat dar lipsit de materie cenușie.Vesnica problema a jucătorului roman, talentat dar neserios din varii motive.Daca Alibec era pe jumătate serios pe cat de mult talent are ar fi ajuns mare fotbalist.Asa nu îi rămâne decât să facă 1-2 meciuri bune pe sezon și apoi să își verse frustrările.La FCSB a fost pupat și în fund de cioban așa că nu poate spune că acolo a fost marginalizat.Dupa 2 meciuri jucate acolo i sa dat banderola de căpitan iar în ultimul an jucat acolo deși Ghnoere marca aproape meci de meci titular era Alibec.Sa lase figurile de cartier și să fie serios să joace fotbal.Fcsb a fost ultima lui șansă pentru un transfer in Europa la o echipă mai buna.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close