FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-1

Alibec s-a enervat după meciul cu CFR: "Arbitrul a făcut meciul praf"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2017 22:04

Denis Alibec a marcat astăzi la debutul pentru Steaua în egalul cu CFR Cluj, scor 1-1, însă a fost eliminat pentru două cartonașe galbene. Primul avertisment l-a primit pentru proteste, iar eliminarea a venit în minutul 43 pentru o simulare (Detalii AICI).

Vârful de 26 de ani al Stelei l-a făcut praf pe arbitrul central Adrian Cojocaru.

"Arbitrul mi-a spus că am vrut să-l păcălesc, astea au fost cuvintele lui. Cred că trebuia să pună un arbitru cu o mai mare experiență la acest meci. A făcut praf meciul. Din ce cunosc eu regulamentul, dacă te ridici și nu ceri fault, nu primești cartonaș galben.

Am fost nervos apoi, pentru că am lăsat echipa în 10 oameni. Făcusem un meci bun până atunci. Îmi pare rău pentru cartonașul roșu primit", a declarat Alibec la TV Dolce Sport.

"Nu vreau să comentez arbitrajul. Vă las pe voi să vorbiți. Eu am greșit la primul gol al Stelei. Am primit galben pentru simulare, deși aveam poarta în față, puteam marca. Cum să simulez de acolo? Dar vă las pe voi să comentați. Oricine poate greși" Ciprian Deac, jucătorul CFR-ului eliminat pentru două galbene

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
valiza.epo
valiza.epo  •  06 Februarie 2017, 08:44

Alibec are dreptate. Prima greseala a arbitrului a fost ca a dat penalty la simularea lui penibila!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  06 Februarie 2017, 08:40

mai Ali ,tu nu ai sa-ti reprosezi nimic ,mai gandestete inainte de a simula ca ai fost nedreptatit

manole18
manole18  •  06 Februarie 2017, 08:09

Prin asta recunoaste ca a simulat: " Din ce cunosc eu regulamentul, dacă te ridici și nu ceri fault, nu primești cartonaș galben."

Vezi toate comentariile (13)
Comentează