FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

Alibec și Budescu apărați de oficialii fostului club: "Așa sunt jucătorii de valoare. Am vorbit cu Budi despre asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 21:00

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, i-a luat apărarea lui Denis Alibec, care trece printr-o formă slabă.

Oficialul giurgiuvenilor a vorbit și despre declarațiile dure ale lui Constantin Budescu de la finalul meciului cu Universitatea Craiova, scor 2-0.

" Denis Alibec e un jucător valoros indiferent de perioada prin care trece sau a trecut. E un jucător care nu joacă nici la 20% din potențial. Nu știu de ce și chiar nu vreau să vorbesc despre asta. Sunt convins că va ajunge acolo unde-și dorește el.

Jucătorii de valoare sunt capricioși. Eu am vorbit cu Budi după ce a dat declarațiile acelea de după meci, când l-a contestat pe Dică. La fel de sigur sunt că a doua zi n-ar mai fi spus acele lucruri. Dar așa sunt jucătorii de calitate, și Alibec, și Budi", a declarat Dani Coman la TV Telekom Sport.

Denis Alibec s-a accidentat la antrenamentul de ieri și n-a fost inclus în lotul lui FCSB pentru meciul cu Astra. Detalii AICI!

Citește și: Tensiuni în vestiarul FCSB! Budescu iese la atac după victoria cu Craiova: ”M-am simțit nerespectat, folosit! Dică, vreau explicații!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează