FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ

Alin Minteuan nu crede în declarațiile lui Becali: „Nici noi n-avem șanse la titlu” + Ce spune despre plecarea lui Baptista

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 15:24

Alin Minteuan i-a luat locul lui Antonio Conceicao pe banca lui CFR Cluj, dar în tot acest timp s-a vorbit despre o eventuală revenire în Ardeal a lui Dan Petrescu. Minteuan pare relaxat însă după cele 4 victorii din tot atâtea meciuri și spune că nu ia în seamă vorbele lui Becali, care zice că nu se mai gândește la titlu.

Nici noi n-avem nicio şansă. Acestea sunt vorbe, aruncate să adoarmă pe unii sau pe alţii. Toate echipele au şanse la titlu. În momentul în care nu câştigi ce îţi propui, automat se întâmplă şi alte lucruri. Şi Viitorul are şanse, ca şi celelalte”, a declarat Minteuan.

Fostul mijlocaș a comentat și plecarea lui Julio Baptista: „Am vorbit cu el, în permanenţă. Nu am avut o discuţie specială, legat de plecarea lui. Ţinând cont că nu a prea jucat, era clar că nu putea să ajute”.

Viitorul - CFR Cluj, sâmbătă, 20:30

Minteuan și-a luat măsuri de securitate înaintea meciului de sâmbătă cu Viitorul:

„Suntem optimişti, mergem să luăm 3 puncte, dar cu siguranţă nu va fi uşor. Toate meciurile sunt grele, în această perioadă. Au o echipă tânără, care aleargă mult, cu o dinamică foarte bună şi foarte bine organizaţi, de la mijloc în sus, dar şi cu jucători de calitate.

Trec printr-un moment bun, mai ales că au scăpat de play-out, au jucat foarte bine acel meci cu Botoşani şi de acolo s-au descătuşat, jucând foarte bine cu Steaua”.

Citește și:

VIDEO „Viitorul ne dă dureri de cap. FCSB nu ne îngrijorează” » Bogdan Mara analizează adversarele CFR-ului în lupta pentru titlu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
blatistu49
blatistu49  •  14 Martie 2019, 16:45
Postat de martinpen pe 14 Martie 2019, 16:43

Am vazut, a fost intamplare. Daca stii asa bine, spune acum ce blaturi sunt in etapa urmatoare.

da intimplare inseamna ca nu da i seama la ce te uiti??inteleg ca se joaca la pariuri multe meciuri ca oricum in Grupe nu mai intram in Europa deci multe meciuri dubioase vor fi

martinpen
martinpen  •  14 Martie 2019, 16:43
Postat de blatistu49 pe 14 Martie 2019, 16:37

ai vazut acel meci a fost comedie cu autogoluri a fost jucat pe bani grei ca si CSU CHIAJNA aproape de cota 12 ce spui???

Am vazut, a fost intamplare. Daca stii asa bine, spune acum ce blaturi sunt in etapa urmatoare.

blatistu49
blatistu49  •  14 Martie 2019, 16:37
Postat de martinpen pe 14 Martie 2019, 16:34

te invit sa scrii INAINTEA meciurilor pe care le consideri blaturi... Sa vedem daca se confirma, ca dupa meci, daca pierzi, e usor sa strigi...

ai vazut acel meci a fost comedie cu autogoluri a fost jucat pe bani grei ca si CSU CHIAJNA aproape de cota 12 ce spui???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează