FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Alte bătăi de cap la UTA » Mircea Rednic: „Am pierdut doi jucători de la scara avionului!” + Probleme medicale misterioase pentru doi fotbaliști

Mircea Rednic / Sursă foto: Facebook@ UTA
Mircea Rednic / Sursă foto: Facebook@ UTA

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 09:18 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 10:28

FC Hermannstadt și UTA se întâlnesc sâmbătă, ora 18:30 la Sibiu, în etapa #3 din Superliga. Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul arădenilor, nu se va baza pentru partida din centrul țării pe fundașul grec Stefanos Stroungis (28 de ani) și pe under-ul Ekmekci (19 ani), din cauza unor probleme medicale cel puțin misterioase.

Interesant este că fie tehnicianul arădean nu a fost informat corect despre starea celor doi, fie a încercat să ascundă adevărul. „Inimioară, inimioară. Și eu mai aveam palpitații cu inima când eram fotbalist. Ekmekci s-a operat ieri (n.r. - miercuri) și va sta cel puțin o lună.

Cum au trecut noile achiziții de la UTA testele medicale?

Stroungis are și el probleme, va face niște teste. Vom da un comunicat despre ei”, s-a rezumat să spună Rednic despre starea celor doi. Numai că juniorul a făcut niște investigații la Timișoara și le va repeta în Turcia, iar grecului, adus la echipă înainte de startul sezonului, i s-au descoperit probleme la doar câteva zile de la debutul cu CFR Cluj, când a intrat pe teren în minutul 64. 

Mircea Rednic: „I-am vrut pe Ciobanu și Belu-Iordache, dar au plecat la Iași” 

Puriul se plânge astfel de subțirimea lotului, înaintea partidei cu formația antrenată de fostul său coleg și elev de la Rapid București, Marius Măldărășanu (48 de ani). Tocmai de la gruparea giuleșteană, UTA a căutat întăriri care nu s-au concretizat. 

„Am discutat cu Ciobanu, dar și cu Belu Iordache. Ciobanu a avut cea mai bună perioadă cu mine antrenor,  Am vrut să îi aducem, dar au preferat să meargă la Iași. 

De asemenea, doi jucători au fost foarte aproape să semneze cu noi. Au discutat cu foștii jucători, nu au primit referințe bune și i-am pierdut de la scara avionului. Unul a semnat în prima ligă din Franța, altul în prima ligă din Olanda. Acum stăm într-un atacant și jumătate, dar mai vrem să aducem unul. Plus un fundaș central și un mijlocaș de bandă”, a detaliat Rednic situația deloc roză din curtea „Bătrânei Doamne”.

La UTA a sosit joi după amiază noua achiziție, Diogo Rodrigues (24 de ani), un fundaș dreapta portughez adus de la Portimonense. De asemenea, roș-albii așteaptă cartea verde a brazilianului Marcelo Freitas, pentru ca acesta să poată evolua sâmbătă.

800 de suporteri arădeni la Sibiu

UTA va avea cel puțin 800 de fani în urbea de pe Cibin. Aceștia vor purta tricouri albe cu inscripția „Povestea continuă”, produse special de UTA Official Store pentru această deplasare. În februarie, când cele două echipe au remizat alb, peste 1000 de arădeni au luat cu asalt orașul transilvan.

VIDEO Toate informațiile înainte de Hermannstadt - UTA

Citește și alte știri din Superligă:

EXCLUSIV Lovitura momentului la Dinamo! Adio, stadion?! Dezvăluiri-șoc: „Vrei să-ți spun direct? Nu se face nimic acolo”

VIDEO Ce-l îngrijorează pe Bergodi, înainte de Rapid - FC Botoșani: „Mi-e foarte frică”

VIDEO Dică, înainte de FCU Craiova - U Cluj: „Obiectivul e realizabil, altfel nu veneam aici”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
PaMarinpo
PaMarinpo  •  29 Iulie 2023, 07:37

Fratilor de la UTA- mai uitati-va si la antrenor . Ce a facut EL in utimi 5 ani. Ce rezultate a avut. IOC. Si EL zice de toate dr jucatori fosti si adudi de EL. VREDNIC.

PaMarinpo
PaMarinpo  •  29 Iulie 2023, 06:42

Buna, Mirciulica draga, ce te tot plangi? Tu ai facut ,,treaba asta buna la UTA,,. Nu stiai de vorba - sunt prea sarac sa cumpar lucruri ieftine? Ai avut jucatori buni. Aveau personalitate- nu te puteai impune si vroiai comisioane pentru jabul tau.Ai adus din liga a 2 a. Vrei sa faci Academia ,,Vrednic,,. Greu iti va fi, dar mostenirea si mai grea. Sa vedem cat vei sta si ce vei zice la plecare. Pacat de spectatorii faini ai Utei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează