FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Ambrosie îi răspunde lui Selymes: ”Un butoi gol care hodorogește”

Tibor Selymes
Tibor Selymes

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 10:19

Adrian Ambrosie, președintele executiv al lui Poli Iași, i-a replicat cu un proverb directorului sportiv al clubului. Cu o zi înainte, acesta îl acuzase de incompetență.

Continuă disputele interne la Poli. Acuzat de directorul executiv Tibor Seymes de incompetență, președintele executiv Adrian Ambrosie n-a dorit să comenteze punctual reproșurile care i se făcuseră marți. "Noi, Consiliul Director, i-am cerut demisia de onoare. Probabil că toate aceste reacții sunt efectul pe care l-a avut decizia noastră asupra sa", a comentat oficialul moldav. El i-a replicat fostului internațional doar cu un proverb: "Un bătrân înțelept mi-a zis că butoaiele goale întotdeauna hodorogesc".

"A luat decizii catastrofale"

Într-un amplu interviu acordat Ziarului de Iași, Selymes afirmase că "vina pentru faptul că suntem la retrogradare e a mea. Am greșit când am fost de acord să las conducerea sportivă doar pe mâna lui Ambrosie şi a antrenorului Flavius Stoican". În opinia fostului membru al Generației de Aur, Ambrosie a luat mai multe decizii "catastrofale". Unele chiar înainte de a veni el, în iunie, o dată cu finanțatorul Horia Sabo, de care Comitetul Director încearcă să scape acum.

CONTRACTE FĂRĂ NICIUN BENEFICIU

"I-a alungat din club pe Florin Prunea sau pe moldovenii de la Fotbal Hebdo, care fac treabă acum la Mediaş. A dat afară un antrenor, Eugen Neagoe, care nu pierduse 15 meciuri! A semnat contracte care nu au adus vreun beneficiu clubului sau care puteau duce la penalizarea echipei. Nu vreau să dau amănunte acum, important e că am salvat-o pe Poli de la depunctare!", a punctat Selymes. 

Selymes, dezlănțuit

"Ambrosie nu numai că nu este priceput în fotbal, dar are şi mari probleme de credibilitate. A spus că eu câștig cât dumnealui şi Horia la un loc, lucru neadevărat! Venitul meu brut este cât al dumnealui.

Domnul președinte a cerut insistent să i se dubleze salariul şi a luat şi salariul pe octombrie, pe care jucătorii nu l-au luat! Iar eu nu am spus nimic că sunt singurul care a încasat doar două salarii de când am venit la Iaşi!

Anul trecut, Ambrosie a zis că nu va da prime de instalare şi a încasat chiar el o astfel de primă! Când a preluat clubul, în 2017, a umflat mult datoriile care erau. În vară, când am venit noi, ni s-a spus că sunt datorii mai mici decât erau!" Tibor Selymes

Ce-i reproșează Ambrosie lui Selymes

  • "Nu s-a consultat cu antrenorul Flavius Stoican la transferuri. A trecut peste capul acestuia"
  • "A blocat salariile jucătorilor după victoria cu Astra, chiar înaintea meciului cu FCSB"

Citește și:

EXCLUSIV Primarul Iașiului intră cu talpa înainte în scandalul de la club: "Nu vreau să-l văd. Îl luam și-l aruncam în Țara Moților!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează