FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

Amenințări pentru Viitorul și Dinamo! Echipa care vrea să le fure locul de play-off: "Avem o revanșă de luat!"

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2018 12:13

Poli Iași se află pe locul 7 în Liga 1, cu 36 de puncte, cu două sub Viitorul și Dinamo, formații aflate pe loc de play-off. Președintele moldovenilor, Adrian Ambrosie, își face însă planuri mari.

E convins că echipa poate accede în play-off, unde are de luat o revanșă în partidele cu CFR Cluj și U Craiova, ambele echipe luând 6 puncte în meciurile directe cu Poli.

"Am mare încredere în jucători că pot califica echipa în play-off. Ne dorim din tot sufletul să fim acolo. Avem de luat o revanșă față de CFR Cluj și Craiova, singurele echipe care ne-au luat 6 puncte în meciurile directe.

Dacă vom ajunge în play-off, cu siguranță le vom pune mari probleme și lor, așa cum le-am pus celor de la Steaua și de la Dinamo", a zis Ambrosie pentru GSP.RO.

Poli Iași joacă azi, de la ora 18:00 cu ACS Poli Timișoara, în deplasare, după care primește vizita Viitorului, în ultima etapă din sezonul regular.

Programul etapei a 25-a: Gaz Metan - Juventus 0-0  Detalii AICI / FC Voluntari - U Craiova 0-1  Detalii AICI / Sepsi - Chiajna 1-1  Detalii AICI / CFR - Astra 2-0  Detalii AICI / azi, ora 19 Poli Timișoara - Poli Iași / azi, ora 20:45 Dinamo - FCSB / luni, ora 20:45 Viitorul - Botoșani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează