FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Amical de gală pentru Astra Giurgiu! A fost invitată de o formație aproape calificată în primăvara UEFA Champions League

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 17:42

Grupările de prim eșalon vor profita la maximum de pauza de două săptămâni în programul Ligii 1 prilejuită de dubla echipei naționale cu Turcia (9 noiembrie) și Olanda (14 noiembrie).

Astra Giurgiu va susține la finalul acestei săptămâni, sâmbătă mai exact, un amical de lux în Turcia. Formația antrenată de Edi Iordănescu va evolua în compania celor de la Beșiktaș Istanbul.

Giurgiuvenii vor ajunge vineri după amiază în Turcia și vor reveni acasă imediat după finalul partidei cu Beșiktaș. 

Cele două au mai disputat un amical pe stadionul lui Beșiktaș. În primăvară Astra a fost în Turcia, iar echipa condusă atunci de Marius Șumudică s-a impus clar, scor 3-1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1274464749300910
Robert Sergiu  •  06 Noiembrie 2017, 19:41

Amical de gala :)))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează