FOTBAL  »  Superliga  »  MONDEN

GALERIE FOTO Reacția Aneimaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată a patra oară: „Să nu îi părăsească și pe aceștia”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc +23   FOTO
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 17:00 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 18:52

Anamaria Prodan, în vârstă de 51 de ani, a avut prima reacție după ce a aflat că a născut Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul, în vârstă de 48 de ani, a devenit tată pentru a patra oară.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit din nou părinți, după ce iubita antrenorului a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Vestea a fost anunțată pe contul de Instagram al Corinei Caciuc, care a postat o fotografie emoționantă, direct din sala de nașteri. 

+19 FOTO

Cu toate că viața lor privată este în mare parte departe de lumina reflectoarelor, această veste au dorit să o împărtășească cu toată lumea. Este de remarcat că în privința celei de a doua sarcini au fost mult mai reținuți, iar iubita lui Reghe nu a făcut publice prea multe detalii despre aceasta.

Campioană română, dezvăluiri despre umilințele trăite la Paris: „Dacă mergeam cu o geacă nouă la școală, fie mi-o tăiau cu foarfeca, fie mi-o ardeau”
Bullying
Campioană română, dezvăluiri despre umilințele trăite la Paris: „Dacă mergeam cu o geacă nouă la școală, fie mi-o tăiau cu foarfeca, fie mi-o ardeau”

În prezent, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au doi copii. Antrenorul mai este și tatăl lui Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, și al lui Laurențiu, alintat Bebeto, din căsnicia cu Anamaria Prodan. 

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghecampf: „Să-l ajute Dumnezeu să înțeleagă ce înseamnă familie și copil”

Anamaria Prodan, care și-a refăcut și ea viața după despărțirea de antrenor, a aflat despre această veste și a avut o primă reacție. În prezent, ea se bucură de o relație alături de Ronald Gavril, un cunoscut campion la box. Impresara a avut un mesaj de transmis pentru Laurențiu Reghecampf și a făcut referire și la faptul că antrenorul nu își mai vede băiatul, pe Bebeto.

Anamaria Prodan
+37 FOTO

„Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos, departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor!

Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni și mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi! Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel.

Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt! De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional, nu ne interesează ce face, câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce înseamnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este superindiferent!

Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf. Vă pup”, a declarat Anamaria Prodan pentru actualitate.net. 

Citește și alte articole:

Accidentat, fotbalistul celor de la FCSB a intrat pe un stream de YouTube, în noapte » Dialog incredibil, plin de vulgarități: „Bă, nu o mai suna pe nevastă-mea! Ești mort!”
FCSB
Accidentat, fotbalistul celor de la FCSB a intrat pe un stream de YouTube, în noapte » Dialog incredibil, plin de vulgarități: „Bă, nu o mai suna pe nevastă-mea! Ești mort!”
Povestea de dragoste care a surprins lumea tenisului a ajuns la final: „În sfârșit, un campion care și-a redescoperit pasiunea”
RELAȚIE
Povestea de dragoste care a surprins lumea tenisului a ajuns la final: „În sfârșit, un campion care și-a redescoperit pasiunea”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Mondo
Mondo  •  01 Aprilie 2024, 19:23

*** are famile de vis; ea este debarcata de toti dar viseaza la familie. Campioni? La ce a iesit campioana, poate pe la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  01 Aprilie 2024, 18:24

Si ne doare pe noi in %$*.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează