FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Anamaria Prodan: „Florinel Coman, 50 de milioane de euro? Jucători umflați! Sunt șocată că nimeni nu spune adevărul”

Articol de , , - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 17:52

Într-un interviu în exclusivitate acordat Gazetei Sporturilor la finalul lui 2019, impresarul Anamaria Prodan răbufnea la adresa jucătorilor ale căror prețuri sunt umflate de către patroni. 

Soția lui Laurențiu Reghecampf îl dădea exemplu pe Florinel Coman. Atacantul de 22 de ani, cotat în acest moment de siteul transfermarkt. la 5,4 milioane de euro și pe care FCSB a plătit în august 2017 suma de 3 milioane de euro celor de la Viitorul.

Anamaria Prodan: „Coman a jucat senzațional, dar cu Voluntari...”

„Azi îl facem pe Florinel Coman de 50 de milioane de euro! Senzațional! A jucat un meci bine. Dar nu ne uităm că a jucat un meci împotriva, nu știu, unei echipe, Voluntari. Dar vrem să-l vindem cu 50 de milioane. Mâine îl numim Mbappe, pe nu știu care. Poimâine, Ronaldo, altul. Joacă trei meciuri bine, pfuu!, gata, avem cei mai tari jucători. Dar jucătorii ăia sunt umflați ca și cum construiești ceva pe un carton și se dărâmă la al doilea mea când se vede valoarea. Când joacă în Europa League sau în Champions League! Reclame false!", spune Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, la finalul lui 2019. 

"Eu am zis mereu că Gigi Becali face un lucru senzațional și le crește valoarea. Când zice patronul unei echipe «Ăsta face 50 de milioane», lumea preia. Și se uită ăștia în străinătate «Bă, ce jucător au ăștia de 50 de milioane?!». Și încep să-l vadă. Jucătorul având talent, pentru că la noi sunt foarte mulți jucători care au talent, dar dacă nu poți să șlefuiți talentul ăla nu faci nimic!"
Anamaria Prodan, impresar

EXCLUSIV Anamaria Prodan: „Florinel Coman, 50 de milioane de euro? Jucători umflați! Sunt șocată că nimeni nu spune adevărul”

Anamaria Prodan: „Antrenori fără idei de joc și mentalitate”

Impresarul nu avea milă nici cu antrenorii care acceptă să preia imediat o echipă de fotbal, fără să aibă o filosofie clară în joc. 

În România schimbă antrenorii la patru etape. Mai mult sau mai puțin. Vine unu fără nicio idee de joc, vine al doilea care e luat tot haotic. Echipa nu știi cum joacă, ofensiv, defensiv. Ce jucători ai... Că eu așa aș face ca patron. Am o echipă ofensivă îmi trebuie un antrenor care are o mentalitate de genul ăsta, care iubește jocul ofensiv. Nu o echipă care se apără! La noi antrenorii sunt aduși așa... Și antrenorii ăștia sunt pe niște căprării. Unii vin cu o mentalitate, practică un anumit joc", a mai spus aceasta.

Orlando City nu stă după FCSB » Americanii au pus ochii pe Nicușor Bancu și Valentin Mihăilă

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Imagini COLOSALE, difuzate în premieră! Flagrant de proporții în fotbalul românesc » Poliția a descins și i-a prins cu pungi pline cu bani, pentru trucarea unui meci!

DEZVĂLUIRI. Ceauşescu nu a vrut să-l transfere pe Hagi la Juventus: „A refuzat o fabrică Fiat și 5 milioane de dolari”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
bazinga
bazinga  •  19 Aprilie 2020, 15:59

Responsabila sefa cu petardele PRO FCSB!Numai vorbe fara acoperire aruncate asa...la comanda lui Nea Gigica....Fotbalul mioritic nu a mai produs nimic competitiv si compatibil cu ce se joaca in vestul Europei....Doar ceva firimituri pentru arabi,alti balcanici....nici macar la chinezi nu mai merge nimic!''Mare impresara""....mare si cu o ""inima"' mare...mare de tot!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  19 Aprilie 2020, 15:15

Nu a vandut in viata ei vreun fotbalist roman in campionatele din Vestul Europei, dar da lectii de tactica antrenorilor nostri !! Tupeu !!

ray51
ray51  •  19 Aprilie 2020, 13:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează