FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Inamicul #1 pe „Oblemenco” » Vedeta Universității Craiova nu a scăpat de furia suporterilor și a ieșit la pauză

FOTO: Facebook @Universitatea Craiova
FOTO: Facebook @Universitatea Craiova

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 15:59 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 17:03

Andrei Ivan (26 de ani), atacantul Universității Craiova, a fost fluierat de suporterii olteni la meciul cu FC Botoșani, scor 5-1,  din etapa #11 a SuperLigii. El a fost schimbat la pauză cu Jovan Markovic.

Ivan a revenit printre titulari la echipa olteană, însă a avut de tras pe „Ion Oblemenco”. Inamicii au fost chiar fanii echipei lui, care l-au fluierat încă de la startul meciului.

Universitatea Craiova a făcut spectacol cu Botoșani » Mitriță s-a distrat cu adversarii
Universitatea Craiova - FC Botoșani 5-1
Universitatea Craiova a făcut spectacol cu Botoșani » Mitriță s-a distrat cu adversarii

Ivan, fluierat de fanii Craiovei

La fiecare atingere de balon, Andrei a fost fluierat și huiduit de suporteri, care au amplificat reacțiile la finalul primelor 45 de minute, când echipele s-au dus la cabine.

Ivan nu a jucat în meciul trecut al oltenilor, 1-1 cu CS Tunari în Cupa României. El fusese suspendat după ce a fost eliminat în meciul cu Universitatea Cluj, în etapa trecută din SuperLiga. În meciul cu ardelenii, scor 1-1, el a intrat la pauză și a primit al doilea cartonaș galben în prelungiri.

6.907 suporteriau asistat la meciul CSU Craiova - Botoșani, număr oficial

Ivan pierduse echipa de start până la meciul cu Botoșani, fusese rezervă și cu Sepsi, în etapa #9, la victoria oltenilor cu 2-1. A jucat 28 de minute atunci. Andrei are 3 goluri în acest sezon, în care a dat și două pase decisive.

Citește și:

Gigi Becali nu-l iartă: „Mi-a scos 20-30 de milioane de euro din buzunar”
FCSB
Gigi Becali nu-l iartă: „Mi-a scos 20-30 de milioane de euro din buzunar”
Atac în direct la Mircea Rednic: „A spus numai minciuni! Lumea trebuie să știe”
UTA
Atac în direct la Mircea Rednic: „A spus numai minciuni! Lumea trebuie să știe”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
CostiCorabu
CostiCorabu  •  02 Octombrie 2023, 11:29

Vedeti-va de vedetele de pe langa palat, lasati baiatul in pace, ca l-ati zapacit de tot. Bun, rau, e al nostru.

superdaniel72
superdaniel72  •  01 Octombrie 2023, 19:33

Sa intelegem ca acest inamic al fotbalulului din ultimul timp, UN BUTUC, probabil si sigur, din cauze extrasportive, adica mai ales de cind a devenit foarte familist.. dar un jucator pe care patronul a platit 1.5 mil. trebuie sa i asteptam la infinit figurile si imposibilitatile??? Sa lase la altul locul in echipa , sau sa se retraga BUTUCUL, ca nu i problema... Asa e cu protejatii de patron... Ba ca nu i convine locul in teren, ba ca de ce are concurenta pe post, apoi banii...Atitidine de liga 3… acolo sa mergi! Respect suporterilor pentru atitudine! RUSINE IVAN!

observator_federal
observator_federal  •  01 Octombrie 2023, 17:35

Văd acum pe PrimaSport cum Măcicășan (mare fotbalist la viața, lui) scoate în evidență conflictul dintre suporteri și fotbaliștii Universității... Păi asta este, oltenii sunt suporteri pretențioși, care știu ce e mingea de fotbal (nu ca alții, care vin la meciuri să etaleze "folclor urban" 90 de minute... ). Nici nu vă închipuiți însă cât de critici pot fi la adresa massmediei bucureștene (sau clujene, că tot ziceam de Măcicășan), cât de deranjați sunt de LIPSA DE RESPECT pentru Oltenia fotbalistică pe care o etalează suporterii fecesebiști din redacpublicațiilor de sport și din studiourile TV... Pe bune, este nevoie de o radicalizare a protestelor oltenilor sau, mai corect, de o autoreevaluare, introspectivă, a celor ce jignesc cu consecvență Oltenia??

Vezi toate comentariile (10)
Comentează