FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Contre Andrei Nicolescu - Dorinel Munteanu: „Nu mă pot uita la meciurile Oțelului” / „N-am auzit de el”

Andrei Nicolescu și Dorinel Munteanu
Andrei Nicolescu și Dorinel Munteanu

Articol de , - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 13:43 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 14:01

Andrei Nicolescu, administrator special și acționar la Dinamo, a criticat în această dimineață, la GSP Live, filosofia de joc impusă de Dorinel Munteanu la Oțelul, o formație care a promovat odată cu trupa din „Ștefan cel Mare” în Superliga și care stă mult mai bine în clasament decât „câinii” ♦ Antrenorul gălățenilor răspunde: „Cine e Andrei Nicolescu? Președinții ar trebui să-și vadă de cluburilor lor”.

La finalul stagiunii precedente de „B”, Dinamo, Oțelul și Poli Iași promovau în Liga 1. Dintre cele 3 formații, echipa antrenată de Dorinel Munteanu stă cel mai bine în clasamentul Superligii. 

Oțelul ocupă poziția a 11-a în Superliga, având 17 puncte adunate în 15 runde, la egalitate cu Poli Iași, dar cu un golaveraj mai bun decât gruparea din Copou, în timp ce Dinamo (10 puncte) e penultima în clasament.

Informație-șoc la GSP Live » Bergodi, discuții pentru un transfer pe axa FCSB - Rapid?! „Ar putea să o cotească”
FCSB
Informație-șoc la GSP Live » Bergodi, discuții pentru un transfer pe axa FCSB - Rapid?! „Ar putea să o cotească”

VIDEO. Andrei Nicolescu: „Nu mă pot uita la meciurile Oțelului” / Dorinel Munteanu: „N-am auzit de el”

În această dimineață, în direct la GSP Live, Andrei Nicolescu a fost întrebat de ce crede el că Oțelul se prezintă mult mai bine în acest sezon decât Dinamo.

„Vă uitați un pic cu invidie la Oțelul, un club cu posibilități similare cu ale lui Dinamo, cu un lot care nu este mult peste, poate e chiar sub din punct de vedere valoric, dar care performează având un stil mai pragmatic?” a fost întrebarea pe care moderatorul Costin Ștucan i-a adresat-o lui Andrei Nicolescu. 

„Nu aș putea să lucrez în sistemul de la Oțelul. Nu cred că un club ca Dinamo ar putea performa în sistemul ăla. Asta e părerea mea subiectivă. Mă refer la modul de a juca, la exprimarea echipei. Eu sincer nu mă pot uita la meciurile pe care le joacă Oțelul Galați”, a declarat Nicolescu la GSP Live.

Într-o reacție oferită Gazetei, Dorinel Munteanu a susținut că nu știe cine e Andrei Nicolescu și i-a recomandat acestuia să se concentreze pe activitatea clubului la care lucrează: „Cine e Andrei Nicolescu? N-am auzit de el, poate să spună ce vrea. Bine, în general președinții ar trebui să-și vadă de treaba lor, de administrarea cluburilor pe care le reprezintă, nu să comenteze jocul unei echipe sau alta. Sincer, eu habar n-aveam de el până acum”.

12 goluria încasat Oțelul în acest campionat, având cea mai bună apărare din Superliga. Gălățenii sunt și campionii remizelor, înregistrând 11 egaluri în 15 etape

1-0pentru Oțelul s-a încheiat confruntarea directă dintre echipa lui Dorinel Munteanu și Dinamo. Meciul s-a jucat la Galați

Mai multe articole de actualitate din Superliga:

Dan Nistor și-a făcut planurile pentru viitor: „Mi-am înaintat actele deja”

Florinel Coman, bombă cu ceas în vestiarul FCSB!? Încă un episod controversat: și-a sabotat un coleg! Pe cine a vrut să scoată din echipă

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
dandana
dandana  •  09 Noiembrie 2023, 07:18
Postat de tictictic pe 08 Noiembrie 2023, 17:32

Sincer, nici eu nu ma uit la meciurile Otelului, pentru ca nu ma intereseaza. In schimb, la meciurile lu' Dinamo e un circ total si nu merita a fi ratate. Sa vezi Dinamo ciuca batailor si campioana umilintelor, cu 10 puncte din 45 dupa un tur de campionat si pe loc de retrogradare, e un spectacol fascinant si unic; merita toti banii...:))) Altfel, daca Gigi ar avea mintea la el, maine l-as angaja pe Dorinel Munteanu antrenor la Steaua... ar castiga lejer campionatul! Cat despre amaratul ala de Nicolescu, daca-i place ce vede la meciurile lui Dinamo, ii doresc sa vada pe viata numai asa ceva! Nu-i problema, ca si talpanistilor le plac pana la extaz ce vad de 7 ani la CSA... :)))

Man nu poți sa pui antrenor ca Dorinel la FCSB sau Craiova de ex. Au un schelet spre spectacol, au individualitate. Serios este bun Dorinel la echipe mici, la FCSB mâine ar striga suporteri demisia. Dorinel este bun la echipele astea mici îți dai cu seama ca putea fi luat de echipele mari, dar el mai mulți ani nici măcar nu a antrenat, asta pentru ca nimănui nu-i place ce joacă. Fotbalul este un spectacol, 5 antrenori ca el și este dezastru, se duc dracu toți suporteri. Chiar și CFR cu Dan Petrescu era închisă, bai dar aia și când te prindeau îți dau gol sau goluri spre deosebire de Dorinel Munteanu

Rebelul27
Rebelul27  •  08 Noiembrie 2023, 21:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalinut111_2
catalinut111_2  •  08 Noiembrie 2023, 17:48

Sunt 2,3 echipe cu o organizare de joc splendida ,aceste echipe absorb bine presiunea adversarilor reușind să fie reactive si in momentul cand ataca o fac bine (oțelul are probleme de atacant nu de antrenor)...un plus pentru Oțelul pe mingea a doua ...U Cluj este foarte legata si mai avem Iasi care prezintă sporadic momente de pressing si combinatii ...in rest Petrolul si Rapid care lucrează mult teoretic usor se pierd daca continua asa ...Farul este prea largă si este ca o țesătură in viteza cu ochiuri lipsa ...ma astept la treburi bune de la Giovanni Constantino ....in rest slabut cu recviem pt Dinamo probabil

Vezi toate comentariile (16)
Comentează