FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

Andrei Vlad s-a alăturat listei interminabile de accidentați de la FCSB » N-a făcut deplasarea pentru meciul cu Sepsi

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 10:15

Andrei Vlad (20 de ani) s-a accidentat și nu a făcut deplasarea cu restul lotului pentru meciul dintre Sepsi și FCSB, care se va juca în această seară de la ora 21:00.

  • Sepsi - FCSB se joacă luni, de la ora 21:00, la Sfântu Gheorghe. Partida poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport

Lotul roș-albaștrilor pare lovit de ghinion în ultima vreme. Bogdan Andone avea șapte accidentați pe listă pe care știa că nu-i poate folosi în meciul cu Sepsi. Acum s-a alăturat și portarul Andrei Vlad.

Goalkeeperul titular de la FCSB s-a simțit rău și nu a făcut deplasarea cu echipa la Sfântu Gheorghe, anunță TV Digi Sport.

Locul în poartă va fi luat de Cristi Bălgrădean, titularul din sezonul trecut, iar pe bancă va fi trecut Toma Niga, revenit după împrumutul de la Hermannstadt.

andrei vlad2

Cum ar putea arăta FCSB cu Sepsi: Bălgrădean- Ov. Popescu, Planici, I. Cristea, Bălașa - Fl. Tănase, Nedelcu, Vână - Man, Hora, Fl. Coman

250.000 €e cota de piață a lui Andrei Vlad, conform transfermarkt.de

Al 8-lea accidentat

Andrei Vlad se alătură celor șapte accidentați sau nerefăcuți din lotul lui FCSB. Aceștia sunt Claudiu Belu, Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Olimpiu Moruțan, Mihai Roman I, Harlem Gnohere și Alexandru Stan.

Vezi și:

VIDEO „Am vorbit cu Budescu săptămâna trecută” » Bogdan Andone dă detalii despre jucătorul dorit + Ce se întâmplă cu cei 7 accidentați de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
2036365153115346
Daniel Constantin  •  22 Iulie 2019, 12:11

poate i-ai uitat pe Andrey, Zapata, Carlos, Hotoboc.

647961848972425
Dani Dani  •  22 Iulie 2019, 11:25

cel mai slab portar care l a avut vreodata steaua....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează