FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce ar fi decis Ante Puljic să plece de la Dinamo » Detaliul care l-a deranjat pe croat

Ante Puljic vrea să plece de la Dinamo // FOTO: Imago
Ante Puljic vrea să plece de la Dinamo // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 11:09 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 12:22

Croatul Ante Puljic (33 de ani) s-a săturat de situația de la Dinamo și este gata să plece.

Fundașul central este unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo și a fost căpitanul echipei la începutul sezonului, dar din cauza restanțelor salariale vrea să plece, așa cum a anunțat într-o declarație pentru Gazeta Sporturilor.

Tensiuni în vestiarul lui Dinamo

Se pare că supărarea lui Puljic vine din faptul că ar fi aflat că mai mulți jucători importanți din vestiar, precum Sorescu, Anton sau Nemec, ar fi primit cel puțin un salariu restant, potrivit Prosport, de la un sponsor. 

Astfel, croatul ar fi fost extrem de deranjat de situație și ar fi decis să nu mai accepte nicio concesie, amenințând cu plecarea dacă nu va primi banii până marți.

Situația este foarte rea! Eu nu dau bir cu fugiții, însă lucrurile devin clare. Nu știu alții ce vor face, dar eu marți plec acasă dacă nu mi se vor plăti salariile! 

Dacă lucrurile nu se schimbă, asta e situația. Puteam pleca de azi pentru că au trecut cele 15 zile de când am depus foile.
 - Ante Puljic pentru GSP.ro.

După o primă aventură (aprilie 2015-iunie 2016), Puljic a revenit la Dinamo în septembrie 2019. A jucat 37 de partide în sezonul recent încheiat, marcând un gol.

VIDEO Ovidiu Stîngă, în direct la GSP Live, despre situația de la Dinamo: „Fotbalul românesc are nevoie de astfel de echipe”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Fanii-acționari de la Dinamo îi avertizează pe jucători și le explică situația de la club: „Discuțiile de pe poziții de forță nu ajută! Decizia Instanței a schimbat totul”

Scapă cine poate! Un om esențial de la Dinamo a spus adio

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
paolo12
paolo12  •  05 Iulie 2021, 05:59

Auzi nesimțire, sa-si ceara salariul!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  05 Iulie 2021, 01:04

sa vina jucatorii promisi de iuliu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  04 Iulie 2021, 22:41

Cand o echipa intra in insolventa, jucatorii vechi nu incaseaza nicio restanta si sunt obligati ori sa semneze contractul care-l vrea clubul, or sa plece, iar jucatorii care vin in timpul insolventei daca au minim 1 luna restanta, clubul intra in faliment

Vezi toate comentariile (13)
Comentează